Bílí Tygři Liberec

Oscar Flynn krátce o třetím čtvrtfinále s Hradcem

Date of publication Author Jan Kordík

Liberec - Čtvrtfinále s Hradcem se přesunulo za stavu 1:1 na zápasy pod Ještěd a třetímu vzájemnému utkání přihlížela téměř zaplněná liberecká hala. Severočeši v něm museli po značnou část dotahovat jednobrankový rozdíl, díky srovnání Petra Jelínka v 59. minutě ale putovalo klání do prodloužení. V něm rozhodl o druhé výhře v sérii pro Hradec Aleš Jergl.

Liberečtí ztráceli na svého soka z východu Čech až do času 58:49, kdy doručil vyrovnání do hradecké kasy Petr Jelínek. Ani ve třetím vzájemném duelu ale Tygři nedokázali skórovat jako první.

Oscar Flynn k dotahování gólového manka
Říkali jsme si, že chceme tentokrát skórovat jako první my, avšak zase se tak bohužel nestalo. Ukázali jsme ale jako už dříve náš charakter a vyrovnali jsme.

Situace mohla být jiná již dříve, jelikož měl Liberec k dispozici hned několik přesilovek. V samotném závěru třetí části jednu z nich přece jen využil, příležitostí ale bylo více.

V dosavadním průběhu série s Mountfieldem si udržují svěřenci Patrika Augusty průměr jedné trefy v početní výhodě na střetnutí.

Oscar Flynn k nevyužitým přesilovkám
Opět jsme honili skóre na poslední chvíli. Musíme se vzchopit a dát branky dříve, abychom si trochu v hlavě ulevili a tahali za delší konec provazu. Snad to tak ve čtvrtém utkání bude.

S postupem čtvrtfinále přirozeně přibývá na intenzitě osobních soubojů. Ani jeden z celků si tak nedává na ledě nic zadarmo co se fyzické stránky hry týče a pro tuto play-off šňůru platí klasické rčení o tom, že rozhodují maličkosti.

Oscar Flynn k náročnosti čtvrtfinále
Je to vyrovnaná série. Vždy je to o jedné střele, i tentokrát to bylo po skoro celou dobu 0:1. My jsme to potom dorazili na 1:1 a potom už to bylo spíš o štěstí.

Severočeši budou mít šanci na srovnání stavu již od 17:00, kdy startuje utkání vysílané ČT sport!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit