Bílí Tygři Liberec

Během pátku i v průběhu OFF Párty sleva 20 % ve fanshopu!

Date of publication Author Fanshop

Liberec - Sezona Tygrům v neděli skončila, je na čase se rozloučit s A-týmem na tradiční OFF Párty. A kdy jindy zavítat také do tygřího fanshopu? Přichystali jsme si pro vás speciální akci.

V průběhu celého pátku, tedy i během OFF Párty, máte šanci nakoupit v kamenné prodejně našeho fanshopu se slevou 20 % na kompletní sortiment. Vybavte se jako správní Tygři a nechte si rovnou zakoupené fanpředměty podepsat od kompletního tygřího A-týmu! K dostání budou dresy, trička, šály, zkrátka kompletní sortiment fanshopu.

Sleva 20 % platí pouze v kamenné prodejně a ve stánku přímo na ploše Home Credit Areny, který zde bude umístěn během OFF Párty. Slevu naopak nelze aplikovat v tygřím e-shopu.

Tygří fanpředměty se slevou můžete ve fanshopu zakoupit v pátek 31. března od 9 hodin až do skončení OFF Párty. Kamennou prodejnu naleznete na rohu Home Credit Areny a bude do ní umožněn přístup také fanouškům, kteří zavítají na samotné rozloučení se sezonou.

Dorazte na naši tradiční tygří OFF Párty, potkejte se s hráči A-týmu a nakupte si za nejvýhodnější ceny v tygřím fanshopu! Těšíme se, až se společně rozloučíme s hokejovou sezonou 2022/23. Na viděnou v pátek v 17 hodin v Home Credit Areně!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit