Bílí Tygři Liberec

Michal Bulíř krátce o uplynulé sezoně a plánech na léto

Date of publication Author Kryštof Havíř

Liberec — Minulé léto se vrátil Michal Bulíř po své životní sezoně pod Ještěd a s céčkem na hrudi chtěl dovést Tygry k nejvyšším příčkám. Do jeho plánu mu ale hodila vidle dvě nepříjemná zranění. „Nebylo to z psychického hlediska ideální. Dlouho jsem byl mimo a bylo těžké se zase dostávat zpátky do tempa,“ svěřuje se liberecký rodák.

Michalu Bulířovi se celou sezonu lepila smůla na paty. Nejdříve si musel dát od extraligového kolotoče oraz v říjnu po zranění kotníku zapříčiněném zblokovanou střelou a když se vrátil, po pár zápasech se objevila další, daleko větší, komplikace.

V duelu v Litvínově utrpěl zranění lýtkového svalu po kontaktu s bruslí soupeře. To nemělo být dlouhodobějšího charakteru, ukázalo se však, že došlo ke špatnému sešití v mostecké nemocnici a doba rekonvalescence se značně prodloužila. Jednatřicetiletý forvard si tak musel počkat dva a půl měsíce, než mohl nastoupit k dalšímu soutěžnímu utkání.

Michal Bulíř o své smolné sezoně
Troufám si říct, že to pro mě byla psychicky nejtěžší sezona v kariéře. Dlouho jsem byl mimo a bylo těžké se zase dostávat do tempa. Vrátil jsem se rovnou na play-off, kde ty zápasy šly rychle za sebou a nebyl čas na oddych. Nejraději bych to hodil za hlavu.

Co se stalo, to se stalo. Nyní už je před Michalem Bulířem další sezona, která snad bude přesným opakem té minulé. Před Bulířem teď stojí úkol se na ni připravit. A to jak po fyzické, tak hlavně po psychické stránce.

Michal Bulíř o svých mimosezoních Aktivitách
Byl jsem na fotbale v Anglii. Mám rád Premier League a je to můj každoroční rituál. Jinak si samozřejmě užívám i času s rodinou než začne příprava na nadcházející ročník.

Liberecký rodák se rozhodně v létě nudit nebude. Nezbývá než mu popřát, aby za minulou sezonou udělal pořádně tlustou čáru a mohl zase puky plnit sítě soupeřů.



Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Posezónní výprodej ve fanshopu!

Ronald Knot opouští Bílé Tygry. Nově bude působit ve Finsku

V neděli S rodinou do Vesce!

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit