Bílí Tygři Liberec

Michal Bulíř o MS v hokejbale: Hokejbal mi je blízký, jsem rád, že můžu být ambasadorem

Date of publication Author Vladimír Vykoukal

Liberec - Areál liberecké Home Credit Areny momentálně patří hokejbalu. Koná se zde doposud největší mistrovství světa v historii tohoto sportu, soupeří tu totiž hned pět mládežnických kategorií. Ambasádorem celého turnaje je útočník Bílých Tygrů Michal Bulíř, který měl v rámci doprovodného programu mimo jiné i autogramiádu

„Celá akce se mi moc líbí. Mně osobně je hokejbal docela blízký a jsem rád, že se to koná zrovna tady v Liberci, podle mě tu na to jsou super podmínky. Vážím si, že můžu být ambasadorem celého turnaje," svěřil se liberecký útočník.

Bulíř vhodil úvodní buly sobotního derby mezi Slovenskem a červeným výběrem Česka. „Doteď jsem byl pryč, takže jsem žádný zápas neviděl, ale teď se určitě budu dívat. Samozřejmě budu fandit našim,” smál se před duelem. Červení Češi pak mimochodem vyhráli celý turnaj do 16 let, zlatý byl i český národní tým U23.

Hokejbal je velmi oblíbeným doplňkovým sportem pro hokejisty, sám Michal Bulíř ho do své přípravy často zařadil: „U mě to bylo spíš rekreačně. V létě, když bylo volno, jsem si chodil zahrát. Beru to jako takové zajímavé zpestření přípravy, které mi pak zároveň může pomoci i na ledě. Pořád jde hlavně o práci s hokejkou, i když se hraje s míčkem a bez bruslí. Je to hodně o technice, která se pak určitě může přenést i do hokeje.”

A v jaké fázi tréninku na novou sezonu se teď nachází on sám? „Právě nám skončila letní příprava, která trvala dva měsíce. Momentálně máme dva týdny volno a poté už jdeme na led. Už se na to těším, suchá příprava byla dlouhá, na ledě to už je příjemnější. Konečně to začne!” uzavírá jedna z hlavních postav libereckých Bílých Tygrů.

Šampionát pokračuje ještě do čtvrtka, momentálně probíhají turnaje mužů do 18 let a žen do 21 let. Přijďte podpořit českou reprezentaci!


Michal Bulíř na autogramiádě, FOTO: Markéta Křížová




Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Posezónní výprodej ve fanshopu!

Ronald Knot opouští Bílé Tygry. Nově bude působit ve Finsku

V neděli S rodinou do Vesce!

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit