Bílí Tygři Liberec

Michal Bulíř po Mladé Boleslavi: Zápas byl hodně fyzicky náročný, měl grády

Date of publication Author Vladimír Vykoukal

Mladá Boleslav/Liberec - Tygři už podruhé v letošní přípravě porazili Mladou Boleslav, tentokrát na jejím ledě zvítězili 2:0. Poprvé do utkání nastoupili i zkušenější hráči, včetně Michala Bulíře, který se v minulé sezoně potýkal se zraněním nohy. „Musím zaklepat, že teď to zatím drží a nijak mě to neomezuje," líčí zkušený útočník.

Máš za sebou letošní první zápas, jak se po něm cítíš?
Bylo to těžké, samozřejmě i kvůli kvalitě soupeře, ale hlavně po fyzické stránce. Teplo je jak venku, tak v hale, led byl hodně měkký, takže to bylo hodně náročné. Na tyto podmínky si trochu stěžujeme i doma v Liberci, myslím ale, že tady to bylo ještě o něco horší, tohle období nám tedy celkově dává docela zabrat. (smích)

I přesto se ale hrálo v relativně vysokém tempu…
To je pravda. Na to, že to byla příprava, to určitě mělo dobrou úroveň. Oba týmy hrály v takřka plné sestavě, navíc to bylo derby, což má vždy grády.

Letos jste Mladou Boleslav už podruhé porazili, navíc dvakrát s nulou. Je to pro vás velká vzpruha?
V přípravě o výsledky zas tak nejde, samozřejmě nás ale vítězství těší. Pro nás je hlavně důležité vyzkoušet si a naučit se věci, které pak v lize budeme chtít využívat. Musíme identifikovat chyby, na kterých ještě budeme muset zapracovat.

Filip Pešán o zápase s Mladou Boleslaví
Byl to těžký zápas, soupeř si vytvořil hodně šancí, takže výsledek je zavádějící. Musím ale pochválit mladého Dana Krále, zachytal skvěle. Celkově to mělo kvalitu, hodně se bruslilo, v závěru se to i vyostřilo, myslím si, že se to divákům muselo líbit.

V minulém ročníku jsi hodně času strávil na marodce, jak se zatím cítíš z osobního hlediska?
Musím zaklepat, teď mi noha drží. Během letní přípravy bylo spoustu času se dát dokupy, hodně jsem s tím cvičil a snažil se to co nejlépe natrénovat. V porovnání s koncem minulé sezóny mě to teď nijak neomezuje.

Jaký máš zatím pocit z celého mančaftu?
Myslím si, že se tým doplnil tak, jak trenér chtěl. Noví kluci dobře zapadli, máme tu dobrou atmosféru, takže myslím, že tu opět vybudejeme výbornou partu. Doufám, že to poté přeneseme i na led.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Posezónní výprodej ve fanshopu!

Ronald Knot opouští Bílé Tygry. Nově bude působit ve Finsku

V neděli S rodinou do Vesce!

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit