Bílí Tygři Liberec

VIDEO: Premiérové Development games slavily velký úspěch!

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Akademie Bílých Tygrů nově rozšířila svůj program o Development games, které jsou určené pouze pro členy našeho klubu. Poprvé se uskutečnily ve čtvrtek 26. října.

Hra, spontánnost, intenzita, zábava, radost – to jsou hlavní body Development games. Hráči mají k dispozici hodinu a půl hry, která se nese ve zcela spontánním duchu. Trenéři jsou na akci přítomní, ale jen v roli dozoru, do hry dětí nezasahují.

"Dětem tím chceme trošku nahradit to, co bylo dříve běžné. Děti si ve velké míře chodily hrát na plácky za barák a nikdo je u toho neřídil," vysvětluje manažer developmentu Libor Daněk.

Zamýšlený plán se hned napoprvé podařilo splnit na výbornou. Akce se zúčastnilo bezmála 40 mladých tygřích hokejistů, kapacita akce byla naplněná do posledního místa. Celá ledová plocha ve Svijanské aréně patřila dětem. V každé třetině byla oddělená hřiště, hráči se rozdělili dle věku a předváděli parádní hokejové akce.

"Jsme moc rádi, že se nám Development games hned napoprvé takhle povedly. Rozhodně plánujeme na akci navázat dalším dílem projektu," ujišťuje Daněk. Development games jsou určené hráčům akademie narozeným mezi roky 2013 a 2018. Sledujte proto naše komunikační kanály, abyste se včas dozvěděli o dalších novinkách!

Vedoucí tygří základny Petr Šafařovský hodnotí akci
Development games hodnotím velmi pozitivně, k vidění byla spousta krásných hokejových momentů. Hodně mi to připomnělo staré časy na rybníku, kdy se sešla spousta dětí a jen si hrála. Těším se, až se uvidíme znovu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

PŘIPOJ SE DO HRY | Až na doraz!

Nejnovější články

Fanshop od čtvrtka opět v plnohodnotném provozu

Slováci jdou do finální fáze přípravy. Faško-Rudáš s Ivanem zůstávají v sestavě!

VIDEO: Tygři zahájili přípravu předsezónním testováním. Chystá se i led

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit