Bílí Tygři Liberec

Fanshop od čtvrtka opět v plnohodnotném provozu

Date of publication Author Fanshop

Liberec - Na kamenné prodejně probíhala až do úterý pravidelná každoroční inventura, od čtvrtka však můžete opět vyrazit do našeho fanshopu a pomalu se řádně vybavovat na start nové sezony.

Stejně jako v minulých letech proběhla v kamenné prodejně fanshopu inventura, která znamenala, že zůstal fanshop po celý týden zavřený. Po skončení inventury a středečním státním svátku však již od čtvrtka můžete do naší prodejny opět vyrazit a vybrat si z kompletního sortimentu tygřích fanpředmětů.

Kamennou prodejnu tygřího fanshopu naleznete tradičně v areálu Home Credit Areny a zakoupit v ní můžete kromě tygřího merche také hokejové zboží CCM od prodejce Střída Sport nebo vstupenky na veškeré akce prodávané v síti našeho ticketingového providera Ticketportal. Otevřen je v tradiční otevírací době od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin.


V plném provozu je již také tygří e-shop, kde nebylo ze stejných důvodů dosud možné činit nové objednávky. Také zde můžete již nyní provádět objednávky a nakupovat tak z pohodlí svého domova. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc můžete využít vybrané formy dopravy zdarma.

PŘEJÍT DO E-SHOPU

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Sezona plná rekordů! Jaké hranice Tygři překonali?

SOUTĚŽ: Kup permici v prvním týdnu a pojeď na čtvrtfinále MS!

Buď i v nové sezoně TYGR! Permanentky jsou v prodeji

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit