Bílí Tygři Liberec

První adventní neděli obohatila tradiční autogramiáda

Date of publication Author Natálie Kopecká

Liberec - První adventní neděle se nesla nejen ve znamení domácího utkání, ale také následné autogramiády tygřího A-týmu. I přes nezdar v podobě prohry s Kometou Brno panovala na podpisové akci skvělá nálada a ve vzduchu už byla cítit vánoční atmosféra.

Již tradiční předvánoční podpisová akce, které se každoročně účastní celá řada tygřích příznivců, nechyběla ani letos. Na autogramiádě, jež se uskutečnila po souboji s brněnským soupeřem, proběhl také doprovodný program, který předcházel příchodu hráčů. V rámci něj si fanoušci zasoutěžili v tygřím kvízu a byly připravené také dárky pro naše nejmenší příznivce. „Kvíz jsem si moc užila, bylo to příjemné zpestření čekání na hráče,“ hodnotí doprovodný program jedna z fanynek.

Jakub Rychlovský k pozápasové autogramiádě
Po nevydařeném zápase jsme moc rádi, že přišlo hodně lidí a doufáme, že alespoň takhle jsme jim mohli udělat radost. Zejména v tento předvánoční čas je hezké se s našimi příznivci sblížit.

I přes nepříjemnou prohru čekali fanoušci na hráče v hojném počtu a dobré náladě, čehož si Tygři moc váží. „Určitě bychom tu raději seděli po vítězném utkání, ale jsme rádi, že alespoň takhle můžeme fanoušky potěšit,“ říká k pozápasové akci Jaroslav Vlach.

Po zápase zůstal otevřený také tygří fanshop, a tak mnoho fanoušků využilo příležitosti a zakoupené předměty si rovnou nechali podepsat. „Ještě před autogramiádou jsem si byl koupit stolní kalendář, abych mohl následně posbírat podpisy všech hráčů, kteří jsou v něm vyfoceni. To se mi povedlo, takže mám radost,“ komentuje důvod svého nákupu jeden z věrných fanoušků.

Fronta postupovala připraveným koridorem v ČS Klubu velmi plynule a všichni fanoušci si tak přišli na své. Všem moc děkujeme, že na nás po zápase počkali a zúčastnili se autogramiády,“ uzavírá Vlach.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Lantoši: Chci tu naplnit svůj potenciál, tým má na to hrát vysoko

Výrazná posila do útoku! Pod Ještěd míří slovenský reprezentant

Dorazte za Tygry na Benátskou! Na co se můžete těšit?

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit