Bílí Tygři Liberec

Tomáš Filippi nominován na Zlatou helmu Komerční banky. Hlasuj i ty!

Date of publication Author Klub

Liberec - Parádní sólo Tomáše Filippi ze závěru utkání v Pardubicích nejen, že rozhodlo o zisku tří bodů, ale také aktuálně nejproduktivnějšímu hráči extraligy přineslo nominaci na Zlatou helmu Komerční banky za měsíc listopad.


V této sezoně si Tomáš Filippi počíná skutečně parádně. V dosavadním průběhu ročníku posbíral už 29 bodů za 11 gólů a 18 nahrávek. Vůbec nejvíc se však letos zapsal do paměti hokejové veřejnosti právě zásahem na ledě Dynama Pardubice. V něm byl stav krátce před koncem 2:2 a utkání pomalu směřovalo do prodloužení. V poslední minutě však Filippi parádní kličkou obešel bránícího Davida Musila, kterého poslal špatným směrem, a chladnokrevně zakončil.

Tato paráda mu vynesla nominaci na Zlatou helmu Komerční banky za měsíc listopad. Mezi šesticí nominovaných najdeš dále také sólo Zacha Osburna, kličkovanou Milana Gulaše, zákrok Jana Strmeně, milimetrovou přihrávku Jana Strmeně a asistenci Lukáše Sedláka.

Jak si Tomáš Filippi v této konkurenci povede? Dej mu svůj hlas a pomoz mu k co nejlepšímu umístění! Anketa probíhá tradičně ZDE. Pozor, uzávěrka je už ve středu 6. prosince, pokud tak chceš tygří oporu podpořit, rozhodně si pospěš!

Hlasuj pro povedené sólo Tomáše Filippi, kterým nám zajistil tři body na horkém pardubickém ledě, a pomoz mu k triumfu v listopadové Zlaté Helmě Komerční banky!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Lantoši: Chci tu naplnit svůj potenciál, tým má na to hrát vysoko

Výrazná posila do útoku! Pod Ještěd míří slovenský reprezentant

Dorazte za Tygry na Benátskou! Na co se můžete těšit?

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit