Bílí Tygři Liberec

Už jsi napsal Ježískovi?

Date of publication Author Fanshop

Liberec - Už za pár týdnů vypuknou oblíbené Vánoční svátky. Je tedy pomalu na čase sepisovat si seznam pro Ježíška. Pro inspiraci můžeš vyrazit k nám do fanshopu a e-shopu, kde najdeš spoustu tipů, jimiž potěšíš nejen své nejbližší.

Stejně jako každý rok potěší pod vánočním stromkem spousta tygřích klasik, jako je například povlečení, polštář s podobiznou vybraného hráče nebo třeba půllitr v dárkovém balení. Chybět samozřejmě nemůže ani spousta triček, šál nebo kousky z oblíbené fashion kolekce.

Na stole každého tygřího fanouška samozřejmě nesmí chybět stolní kalendář pro rok 2024 s fotografiemi všech hráčů A-týmu, díky němuž vám v novém kalendářním roce neunikne žádné důležité datum. V prodeji jej naleznete za 149 Kč. Samozřejmostí jsou na našem e-shopu také letošní dresy, které naleznete v modré i bílé variantě, a to jak fandresy s tištěným logem, tak originální hráčské dresy s vyšitým logem.

Chcete najít více tipů pro Ježíška? Kompletní sortiment fanpředmětů najdete v kamenné prodejně tygřího fanshopu. Fanshop naleznete v areálu Sport Parku Liberec naproti předprodeji vstupenek na Rotundě. Otevřen je každý všední den od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. Otevřeno je též v průběhu každé akce konané v Home Credit Areně. A pozor, majitelé permanentek Bílých Tygrů mohou na nákup využít slevu ve výši 10 %!

Pokud preferuješ nákup dárků z pohodlí vašeho domova, můžete využít e-shopu, v němž nalezneš kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžeš ze široké palety možností dopravy - kromě osobního vyzvednutí si můžeš zvolit například Českou poštu, kurýrní službu DPD či Zásilkovnu. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máš vybrané formy dopravy zcela ZDARMA! Který z našich produktů si vybereš?

PŘEJÍT DO FANSHOPU

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Lantoši: Chci tu naplnit svůj potenciál, tým má na to hrát vysoko

Výrazná posila do útoku! Pod Ještěd míří slovenský reprezentant

Dorazte za Tygry na Benátskou! Na co se můžete těšit?

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit