Bílí Tygři Liberec

O víkendu opět v provozu prodejna fanshopu v NC Géčko

Date of publication Author Fanshop

Liberec - Vánoce jsou za dveřmi, je tak pravý čas postupně shánět dárky pro své nejbližší. Pravou tygří inspiraci naleznete od pátku znovu také v Nákupním centru Géčko, kde bude i tento víkend otevřena pobočka fanshopu!

Kromě tradiční kamenné prodejny fanshopu v areálu Home Credit Areny znovu otevíráme po dobu následujících tří víkendů také pobočku v libereckém nákupním centru Géčko. Otevřena bude vždy od pátku do neděle. Znovu se na vás těšíme už tento víkend! Přijďte si vybrat tygří dárky pod stromeček!

Pro permanentkáře také v této prodejně platí sleva 10 % na nezlevněné produkty. Nezapomeňte si tak vzít svou permanentku s sebou! Najdete nás v pasáži vedle prodejny Lion Sport.

Otevírací doba prodejny v NC Géčko

Pondělí - Čtvrtek: Zavřeno

Pátek: 15-20

Sobota: 9-20

Neděle: 9-20

Samozřejmostí zůstává otevřená kamenná prodejna fanshopu v areálu Home Credit Areny, který můžete navštívit každý všední den od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin.

K nákupu pak můžete využít také náš e-shop, kde si můžete vybrat z pohodlí vašeho domova a zvolit jednu ze širokých možností dopravy. V našem fanshopu nebo e-shopu si vybere každý! Užijte si s námi pravé tygří Vánoce!

PŘEJÍT DO E-SHOPU!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Lantoši: Chci tu naplnit svůj potenciál, tým má na to hrát vysoko

Výrazná posila do útoku! Pod Ještěd míří slovenský reprezentant

Dorazte za Tygry na Benátskou! Na co se můžete těšit?

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit