Bílí Tygři Liberec

Poslední šance zapojit se do O kapku lepší aukce!

Date of publication Author Partnerské sdělení

Liberec - Dvě kompletní kola, ve kterých nastupovali hokejisté Tipsport extraligy i Chance ligy se speciálně upravenými dresy, sami k výstroji přidávali oranžové prvky, jsou minulostí. Už v úterý skončí O kapku lepší aukce, vydražte si tygří dres a zapojte se do pomoci dětem s poruchami krvetvorby!

Jak se můžete zapojit do aukce dresů a hokejek

Stačí se registrovat na webu sportovniaukce.cz. Poté je možné dražit jeden z vámi vybraných předmětů. Ke všem dresům i hokejkám bude připraven certifikát pravosti, který obdrží úspěšný dražitel s vydraženým předmětem. Pozor, aukce končí v úterý v 18:00!

Získat zde můžete dres Michala Birnera z nedělního utkání s Litvínovem či trikot Tomáše Filippi z duelu na ledě Třince. Kromě toho je k mání také hraný puk z nedělního souboje s Litvínovem, jenž podepsat Tomáš Filippi jako nejlepší hráč zápasu. V dražbě jsou samozřejmě také další hrané relikvie od nejvýraznějších jmen extraligy i Chance ligy.

Sběratelé si tedy rozhodně přijdou na své. Veškerý výtěžek aukce bude věnován ve spolupráci s NF Kapka naděje směřovat na zakoupení přístroje TapeStation 4150, díky němuž se bude moci v laboratořích CLIP na Klinice dětské hematologie a onkologie ve FN Motole každý rok analyzovat vzorek krve zhruba 100 dětí z celé ČR a dalších šedesát ze Slovenska.

Všem účastníkům aukce děkujeme!

PŘEJÍT DO AUKCE

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Lantoši: Chci tu naplnit svůj potenciál, tým má na to hrát vysoko

Výrazná posila do útoku! Pod Ještěd míří slovenský reprezentant

Dorazte za Tygry na Benátskou! Na co se můžete těšit?

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit