Bílí Tygři Liberec

Vstupenky na čtvrtfinále se Spartou od pátečních 16 hodin ve volném prodeji

Date of publication Author Klub

Liberec - Až do pátečních 12 hodin si mohli majitelé permanentek přednostně zajistit své místo na zápasech čtvrtfinále se Spartou. Od 16 hodin jsou zbylá místa volně dostupná všem fanouškům, pojistěte si své místo včas!

KOUPIT VSTUPENKY

Volný prodej

Zatímco do pátečních 12 hodin byla stávajícím permanentkářům blokována jejich místa a mohli zároveň využít předkupní právo na neobsazená sedadla, od 16 hodin mohou dosud nezakoupená místa získat všichni fanoušci bez rozdílu v rámci volného prodeje. Třetí a čtvrté utkání čtvrtfinále se v Home Credit Areně odehrají v úterý 19. března od 18 hodin a ve středu 20. března od 17 hodin.

V průběhu celého prodeje vstupenek na play-off bude nadále kladen důraz především na online prodej. Během volného prodeje pak bude možné vstupenky zakoupit také v kompletní prodejní síti Ticketportal, Rotunda bude znovu otevřena až v úterý před prvním domácím utkáním čtvrtfinále, a to dvě hodiny před začátkem zápasu.

Ceník vstupného

Vstupenky na čtvrtfinále budou prodávány od 320 Kč do fanklubu do 560 Kč do ČS Klubu. Dětská vstupenka pro děti do 140 cm bude k dostání za 100 Kč do běžných kategorií a 200 Kč do ČS Klubu. Pro vozíčkáře a držitele karet ZTP/P je tradičně vstupenka za 50 Kč s možností doprovodu za 1 Kč. Jiné slevové kategorie nebudou pro play-off nabízeny.

Kam se obracet v případě potíží s nákupem

V případě jakýchkoli potíží s vaším nákupem nás prosím kontaktujte na emailové adrese vstupenky@homecreditarena.cz, kde s vámi váš problém rádi vyřešíme.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

PŘIPOJ SE DO HRY | Až na doraz!

Nejnovější články

Slováci jdou do finální fáze přípravy. Faško-Rudáš s Ivanem zůstávají v sestavě!

VIDEO: Tygři zahájili přípravu předsezónním testováním. Chystá se i led

Michael Krutil: Téměř jsem neváhal. Vím, jak v Liberci dobře pracují s mladými hráči

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit