Bílí Tygři Liberec

Pomozme Tygrům! Vytvořme na čtvrtfinále bílé peklo!

Date of publication Author Klub

Liberec - K play-off patří pod Ještědem tradiční Bílé peklo. Pojďme ho společně vytvořit na domácích utkáních se Spartou a pomozme našim hráčům srovnat sérii!

Domácí zápasy proti Spartě čekají Tygry už v úterý 19. března od 18 hodin a ve středu 20. března od 17 hodin. Budeme potřebovat každého fanouška! Pokud zatím nemáte vstupenky, pak rychle zamiřte na Ticketportal, kde v tuto chvíli seženete poslední kousky na tribunu a do 4. patra. Vyprodejme Home Credit Arenu a pomozme Tygrům v co největším počtu!

Nezapomeňte, že se v Home Credit Areně chodí na play off v bílém. Nezapomeňte se tedy na play-off náležitě vybavit! Pokud vám doma chybí bílé tričko či mikina, neváhejte a zamiřte do tygřího fanshopu, kde naleznete nejen aktuální play off kolekci, ale také klasiky, jako jsou dresy, šály a řadu dalších fanpředmětů.

Vytvořit nefalšované Bílé peklo navíc budete moci vytvořit také při nástupu A-týmu. Na každém sedadle naleznete skládané bílé papírové choreo, které společně zvedneme nad hlavy při nástupu na ledovou plochu. Přivítáme tak naše hráče v domácích zápasech čtvrtfinále a ukážeme Spartě, kdo je v Home Credit Areně doma!

Choreo je navíc ze skládaného papíru, který během zápasu poslouží jako tzv. rámusítko. Můžete jej tak využít k fandění a vytvořit společně na domácím ledě co nejhlasitější atmosféru, která Tygry požene vpřed.

V náročném čtvrtfinále se Spartou budeme potřebovat každou pomoc, buďte tedy naším dalším hráčem na ledě a vytvořte s námi v hledišti pravé liberecké Bílé peklo! Na viděnou na svých místech v Home Credit Areně!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit