Bílí Tygři Liberec

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Date of publication Author Ondřej Gajdáček

Liberec – Co by to bylo za sezónu, kdyby ji Tygři nezakončili obvyklým setkáním s věrnými fanoušky zvaným OFF Párty. V letošním ročníku se tato zvyklost vrátila ke své starší a osvědčené podobě, kdy byli hráči „A“ týmu rozmístěni po prostorách ČS Klubu. Doprovodný program pak zařídila liberecká juniorka, která se v rámci čtvrtfinále utkala s Kometou.

Každoroční tradice odstartovala úderem šestnácté hodiny, kdy byly do útrob liberecké Home Credit Areny vpuštěny první davy příznivců. Tygři byli rozmístěni na různých místech v prostorách ČS Klubu maximálně po čtyřech, aby se ve finále dostalo na každého. „Já si myslím, že se to povedlo, protože přišlo spoustu lidí. Věřím, že měli radost a každý si zde přišel na své. Za mě je skvělé, že se to spojilo s juniorským hokejem, takže si mohli následně zafandit a vytvořit klukům skvělou atmosféru,“ pochválil koncept OFF Párty Ronald Knot.

S početnými frontami se museli vypořádat nejen zkušení matadoři, ale i mladé pušky, které zažily průlomové či první sezóny u „áčka“. Nejdelší čas na svém stanovišti strávila trojice Daniel Král, Jakub Rychlovský a Adam Najman, kteří zástupy lidí „odbavovali“ ještě po půl šesté. Napilno měl ale také stoleček ve složení Tomáš Filippi, Jaroslav Vlach a Martin Faško-Rudáš.

Jiří Kudrna o autogramiádě
Je to skvělá posezónní akce, na které se můžeme potkat s fanoušky. Dnes jich dorazila opravdu hromada. Moc jsem si to užil.

Po odbytí páté hodiny bylo vhozeno úvodní buly juniorského zápasu, a tak se početná část návštěvníků přesunula ke sledování hokeje. Zbytek fanoušků ještě sbíral poslední chybějící podpisy či využíval doprovodných aktivit. Ti nejmenší si pak mohli dopřát popcorn a cukrovou vatu úplně zadarmo. Po posledním tahu fixy se také Tygři přesunuli na tribuny, kde ale bohužel přihlíželi těsné prohře 2:4. „Já osobně mám takové akce rád. Moje dcera chodí do třídy s dcerou Tomáše Filippi, takže to pro nás je o to speciálnější,“ svěřil se tatínek jedné z malých fanynek.

Celá akce proběhla ve velmi přátelské a uvolněné atmosféře a perfektně si ji užili jak fanoušci, tak samotní hráči. Bílí Tygři vám tímto děkují za podporu v uplynulé sezóně a těší se na vás v té následující!


Michalové Birner a Bulíř rozdávající podpisy

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit