Bílí Tygři Liberec

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - V libereckém Sport Parku se ve středu historicky už podruhé konala náborová akce Policie ČR – S Bílými Tygry policistou na zkoušku, kde měli všichni příchozí účastníci možnost pokusit se splnit fyzické testy nutné právě pro možné přijetí k policii. Nechyběli u toho ani zástupci klubové juniorky.

Na účastníky čekala čtveřice fyzicky náročných disciplín: člunkový běh, kliky, dvouminutový celomotorický test a běh na jeden kilometr. Za Bílé Tygry se akce zúčastnili zástupci klubové juniorky – obránci Jan Jarabko s Markem Macháčkem a útočníci Vojtěch Hois a Samuel Jansa.

Naši mládežníci předvedli ve všech disciplínách velmi dobré výkony a ukázali, že ani v mezisezónním období nevypadli z kondice. Zářil zejména Jarabko, který celkově nasbíral 77 bodů a vyrovnal se nejlepším přítomným zástupcům policie. Hranice splnění fyzických testů přitom je stanovena na 35 bodech.

"Spokojený jsem hlavně s během na jeden kilometr, držel jsem se tam kluka, který to vyhrál. Myslím, že ten čas je obstojný. Jsem rád, že jsem si mohl vyzkoušet i celomotorický test. Je to nová zkušenost, samozřejmě je stále co zlepšovat," hlásí Jarabko, který zaběhl kilometr ve fantastickém čase 2:56. Vynikající výsledek ovšem zaznamenal i v klicích – na jeden zátah jich v rychlém tempu zvládl 71!

Pro všechny hráče šlo o zajímavou zkušenost. "Moc jsem si to užil. Je to další možnost, co dělat v budoucnu. Kdyby se kdokoliv z nás chtěl přidat k policii, měli jsme možnost si to zkusit," pochvaluje si Vojtěch Hois, kterému se nejvíce dařilo v náročném celomotorickém testu. Ve stejné disciplíně vynikal i jeho kolega z útoku U20 Samuel Jansa. "Bylo to moc zajímavé, zase úplně něco jiného do života," souhlasí.

Bílí Tygři zároveň nezastírali motivaci vyrovnat se přítomným zástupcům policie. "Chtěli jsme s nimi držet tempo a řekl bych, že v něčem jsme je i předčili," potvrzuje Marek Macháček, jemuž skvěle vyšly obě běžecké disciplíny.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Muska je zpět!

Nejnovější články

Tygři hlásí další návrat. Ofenzivu posílí Adam Musil

Brankář Petr Kváča se po roce vrací mezi Bílé Tygry

Hokej nahradí hudební nářez. Už v pátek v aréně koncert kapely Škwor!

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit