Bílí Tygři Liberec

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílí Tygři uplatnili opci u útočníka Oscara Flynna a obránců Michala Ivana s Davidem Aubrechtem. Jejich smlouva tak byla prodloužena do 30. dubna 2025.

Oscar Flynn má od svého příchodu na sever Čech za sebou dvě nejpovedenější sezony v kariéře. Ve 113 utkáních za Bílé Tygry posbíral 89 bodů a zařadil se mezi lídry mladého týmu. Michal Ivan odehrál pod Ještědem už tři sezony a vyrostl zde v pilíře zadních řad, na kterého je spolehnutí. V Radegast indexu letos získal slovenský obránce 106 bodů a byl vůbec nejlepším z Tygrů v této statistice. Odchovanec David Aubrecht pak strávil velkou část uplynulého ročníku v prvoligových Litoměřicích, v závěru sezony byl ale povolán do Liberce, v jehož dresu nakonec odehrál celkem 21 zápasů, z toho osm v play off.

Vyjádření hlavního trenéra Filipa Pešána
Uplatnili jsme opci na Oscara Flynna a Michala Ivana. Oba kluci mají ideální hokejový věk, jejich podpis je důležitý pro zachování osy týmu i při několika odchodech. Budeme se snažit o podepsání smluv i pro další sezony, ale očekávám, že mají ambice odejít do zahraničí. U Davida Aubrechta věříme v jeho potenciál. Je to liberecký odchovanec, který přináší potřebnou tvrdost do našeho týmu.


Michal Ivan slaví vstřelenou branku

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Filip Pešán: Hlavní náplní přípravy je teď silový trénink. Na led chceme chodit 3× týdně

Nejnovější články

V Liberci končí gólmani Hrenák s Paříkem

Loučící se Birner: Už to bude na jiných klucích. Jsem rád, že na to budu koukat

Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit