Bílí Tygři Liberec

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Date of publication Author Klub

Liberec - Stejně jaké v každé sezoně mají fanoušci šanci hlasovat pro nejlepší akci roku ve Zlaté helmě Komerční banky. A ve finálovém hlasování mají Tygři hned dvě želízka v ohni!


V dosavadním průběhu sezony vybírali fanoušci vždy nejlepší akci daného měsíce. Vítězové za září až březen a dubnová divoká karta Komerční banky nyní změří síly ve finálové anketě, jejíž vítěz bude oznámen v rámci slavnostního galavečera Hokejista sezony.

Mezi osmičkou, která zabojuje o celkové prvenství, mají Tygři dokonce hned dva zástupce. V listopadu předvedl nejlepší akci dle fanoušků Tomáš Filippi, který na ledě Pardubic rozhodl v samotném závěru povedeným sólem, když nejprve vykoupal obranu včetně Davida Musila a nakonec povedenou střelou překonal gólmana Dynama.

Jen o měsíc později pro změnu patřily hlasy fanoušků mladíčkovi Jaromíru Pérezovi, který předvedl na domácím ledě v charitativním utkání proti Mladé Boleslavi parádní kličkovanou zakončenou blafákem a postaral se čtvrtý tygří gól.

Soupeřit budou Tygři v hlasování s Davidem Kašem, Milošem Romanem, Martinem Marinčinem, Peterem Čerešňákem, Liborem Hudáčkem a Ondřejem Kacetlem. Všechny nominované akce si můžete prohlédnout ve videu výše.

Hlasujte pro naše hráče a pomozte jim k celkovému triumfu v této prestižní anketě! Hlasovat můžete do neděle 28. dubna do 23:59.

HLASUJTE ZDE

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Filip Pešán: Hlavní náplní přípravy je teď silový trénink. Na led chceme chodit 3× týdně

Nejnovější články

V Liberci končí gólmani Hrenák s Paříkem

Loučící se Birner: Už to bude na jiných klucích. Jsem rád, že na to budu koukat

Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit