Bílí Tygři Liberec

V neděli S rodinou do Vesce!

Date of publication Author Partnerské sdělení

Liberec - Zatím nemáte plán na neděli 19. května? Vyrazte spolu s celou rodinou do Sportovního areálu Vesec. Můžete se zde těšit na program nejen pro nejmenší, ale také pro dospělé. Podílet se na něm budou i Bílí Tygři Liberec.

V průběhu dne si budete moci vyzkoušet mnoho zajímavých aktivit. Děti si například mohou zaskákat na trampolínách a nechat se inspirovat skokany z družstva Trampolíny Liberec. Vyzkoušet si budete moci jízdu na koních a chybět nebude ani autogramiáda bývalé akrobatické lyžařky Nikoly Matějcové Sudové.

Kromě toho se můžete těšit také na vystoupení taneční skupiny Takt Liberec. Své schopnosti předvedou členové Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje, uvidíte tak názornou dynamickou ukázku zásahu u hořícího auta nebo vyprošťování zraněných z vozidla.

Na programu se však budou podílet také Bílí Tygři. Přijďte si vyzkoušet, jaké to je být hokejistou, a zastřílet si na hokejovou branku! U tygřího stánku si také budete moci zahrát stolní tenis, stiga hokej nebo fotbálek. Chybět nebudou ani soutěže pro nejmenší.

Neváhejte a vyrazte v neděli 19. května S rodinou do Vesce! Program začíná v 10 hodin, vstup je pro všechny zdarma. Více informací o akci naleznete ZDE.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Home Credit Arena hostila tradiční Sport Live! Tygři se podepisovali fanouškům

Jako malý jsem Tygrům fandil, přiznává po premiéře Peterek

Ryšavý: Hráli jsme moc složitě a neproměnili naše gólovky

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit