Bílí Tygři Liberec

SOUTĚŽ o vstupenky na čtvrtfinále MS končí v neděli o půlnoci!

Date of publication Author Klub

Liberec - V pondělí odstartoval prodej permanentek na novou sezonu. A v souvislosti s tím jsme si pro vás připravili speciální soutěž. Vyhrajte vstupenky na čtvrtfinále MS v Praze a zažijte neopakovatelný hokejový zážitek! Pozor, šanci máte pouze do nedělní půlnoci!

Celé Česko od pátku 10. května žije hokejem. Hokejový šampionát se po devíti letech vrátil do České republiky a v Praze a v Ostravě si tak fanoušci mohou užívat ten nejlepší světový hokej a především parádní atmosféru. Chcete ji také zažít? A máte zároveň v plánu koupit si permanentku na novou sezonu? Pak rozhodně dávejte pozor, protože třeba právě vás pošleme na čtvrtfinále do O2 Arény!

Co pro to musíte udělat? Je to naprosto jednoduché! Kupte si permanentní vstupenku na sezonu 2024/25 v prvním týdnu prodeje, tedy do neděle 19. května. Ze všech, kdo tak učiní, pak v pondělí 20. května vylosujeme výherce! A co že je vlastně ve hře? Dvě vstupenky do 1. kategorie na čtvrtfinále MS, která se odehrají ve čtvrtek 23. května od 16:20 a od 20:20.

Výherce tak bude mít možnost vidět atraktivní souboje play-off, přičemž v jednom z nich se v případě postupu představí také český národní tým, který zatím předvádí solidní výkony a směřuje za cestou mezi osm postupujících. A jak každý ví, čtvrtfinále je klíčovým zápasem každého turnaje, kde se láme tenká hranice mezi úspěchem a neúspěchem.

Kupte si permici na sezonu 2024/25 do konce tohoto týdne a třeba to budete právě vy, kdo si bude moci vychutnat největší sportovní událost konanou v České republice! Více informací o prodeji permanentek najdete ZDE.

KOUPIT PERMANENTKU

Pravidla soutěže

Do losování budou zařazeny všechny permanentky, které budou zakoupeny v termínu od 13. května do 19. května 23:59. Výherce bude vylosován v pondělí 20. května. Jméno výherce bude zveřejněno po vylosování na oficiálních komunikačních kanálech klubu. Hlavní cenou pro vítěze jsou 2 vstupenky do 1. kategorie na oba zápasy čtvrtfinále MS v ledním hokeji hraná v O2 Aréně ve čtvrtek 23. května od 16:20 a od 20:20.

Vstupenky budou vylosovanému výherci zaslány elektronicky, a to nejpozději ve středu 22. května, na emailovou adresu, kterou uvedl při nákupu své permanentní vstupenky. Výhru není možné směnit za finanční hotovost a není na ni možno činit právní nárok.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Home Credit Arena hostila tradiční Sport Live! Tygři se podepisovali fanouškům

Jako malý jsem Tygrům fandil, přiznává po premiéře Peterek

Ryšavý: Hráli jsme moc složitě a neproměnili naše gólovky

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Peněženka šedá s logem

220 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit