Bílí Tygři Liberec

Soutěž o vstupenky na MS má vítěze. Kdo pojede na čtvrtfinále?

Date of publication Author Klub

Liberec - Spolu se spuštěním prodeje permanentek na novou sezonu jsme si pro fanoušky připravili speciální soutěž o vstupenky na MS. Kdo z prvních majitelů permice se může těšit na čtvrtfinálové zápasy s českou účastí?

Úkol byl jednoduchý. Výherce 2 vstupenek na oba čtvrtfinálové zápasy MS v ledním hokeji v pražské O2 aréně byl vylosován ze všech, kdo si zakoupili permanentku na sezonu 2024/25 v prvním týdnu prodeje. Těch bylo za týden prodáno 248, což je historický rekord! Všem fanouškům děkujeme a těšíme se, až se společně budeme moci setkat na zápasech nové sezony.

Jeden, přesněji jedna, z vás si však užije parádní hokejový zážitek ještě v tomto týdnu. Štěstí se usmálo na fanynku Vanesu Řehkovou, kterou ze všech zakoupených permanentek vylosoval osobně útočník Michael Bulíř. Ta se tak může společně s doprovodem těšit na čtvrteční zápasy čtvrtfinále světového hokejového šampionátu, kde nebudou chybět ani hokejisté české reprezentace. Gratulujeme!


Pokud ještě nemáte svou permanentku, neváhejte. Předkupní právo na svá stávající místa z loňské sezony můžete využít až do 16. června a následně naplno využívat všech výhod permice, jako je sleva ve fanshopu a e-shopu a mnoho dalšího. Více informací o prodeji permanentek najdete ZDE.

KOUPIT PERMANENTKU

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Home Credit Arena hostila tradiční Sport Live! Tygři se podepisovali fanouškům

Jako malý jsem Tygrům fandil, přiznává po premiéře Peterek

Ryšavý: Hráli jsme moc složitě a neproměnili naše gólovky

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit