Bílí Tygři Liberec

Za dva týdny tradiční fotbalová exhibice v Rozstání

Date of publication Author Klub

Liberec - V pátek 14. června odstartuje fotbalové mistrovství Evropy. A čím jiným jej nastartovat, než tradiční fotbalovou exhibicí mezi Bílými Tygry a Sokolem Rozstání?

Z bruslí do kopaček! Tygry už za dva týdny čeká tradiční oblíbená fotbalová exhibice na hřišti TJ Sokol Rozstání, který válí v 1. A třídě Libereckého kraje. A nevede si vůbec špatně! Přestože do této 6. nejvyšší české fotbalové soutěže postoupil Sokol teprve v roce 2022, patří v pořadí do klidné poloviny tabulky a v současné chvíli je s 33 body sedmý. V závěrečných kolech klidně může zabojovat o elitní pětku.

Tygři se na fotbalový pažit vrátí po roční pauze, aby Rozstání oplatili loňskou porážku 5:6. Ze skóre je však patrné, že šlo o parádní fotbalovou podívanou! Ofenzivní šance se rychle střídaly na obou stranách a je jasné, že hlavním cílem bylo pobavit přítomné fanoušky. Těch si každý rok najde do Rozstání cestu několik stovek a věříme, že ani tento ročník nebude výjimkou.

A na co se vlastně můžete těšit? Kromě samotného hlavního utkání, které má výkop 18:00, odstartuje fotbalové odpoledne už v 15:30 turnajem přípravek. Po skončení fotbalového duelu pro změnu dojde na oblíbenou autogramiádu kompletního A-týmu. A pokud ani pak nebudete mít dost, můžete se těšit na oldies party pod taktovkou DJ Pavla Baláže.

Tak si zapište pátek 14. června do kalendáře a odstartujte spolu s námi fotbalovou horečku oblíbeným exhibičním duelem!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Home Credit Arena hostila tradiční Sport Live! Tygři se podepisovali fanouškům

Jako malý jsem Tygrům fandil, přiznává po premiéře Peterek

Ryšavý: Hráli jsme moc složitě a neproměnili naše gólovky

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit