Bílí Tygři Liberec

Los extraligy 2024/25: Tygři začnou v Brně, první domácí s Vítkovicemi!

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Bílí Tygři a všechny ostatní týmy již znají rozpis následujícího ročníku! Sezóna 2024/25 začne 18. září a už na startu bude rozpis velmi nabitý. Své poslední kolo sehraje základní část 4. března 2025.

Liberečtí hokejisté posledních několik let pravidelně střídají místo začátku sezóny. Tu minulou odstartovali doma, letos tudíž extraligovou pouť započnou venku. Úvodní buly padne netradičně ve středu, konkrétně 18. září, kdy se Tygři představí v Brně. Hned o dva dny později, tedy pátek 20. září odehrají Severočeši také úvodní ostrý duel před svými fanoušky! Prvním návštěvníkem Home Credit Areny budou tentokrát Vítkovice! Česká nejvyšší soutěž přitom už na startu nabere neobvyklé tempo. V každém z prvních tří týdnů totiž mužstva čekají hned tři zápasy.

S rivalem z Mladé Boleslavi se tentokrát budou šelmy setkávat v předposledních utkáních jednotlivých čtvrtin základní části. První derby je na programu 18. října na ledě soupeře. Na třaskavé setkání s Bruslaři pod Ještědem dojde až 6. prosince.

Důležitou částí rozpisu je poté pro fanoušky povánoční období. V něm letos svěřence Filipa Pešána čekají hned dva domácí zápasy. V sobotu 28. prosince do Liberce zavítá Litvínov, o dva dny později přijedou indiáni z Plzně.

Podruhé za sebou zakončí Tygři základní část venku, konkrétně 4. března 2025 v Českých Budějovicích. Dlouhodobá fáze extraligy bude trvat tradičních 52 kol, po nich bude následovat play-off. Kompletní rozpis zápasů naleznete zde.


První repríza čtvrtfinále se Spartou proběhne v Liberci 13. října

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Home Credit Arena hostila tradiční Sport Live! Tygři se podepisovali fanouškům

Jako malý jsem Tygrům fandil, přiznává po premiéře Peterek

Ryšavý: Hráli jsme moc složitě a neproměnili naše gólovky

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Peněženka šedá s logem

220 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit