Bílí Tygři Liberec

Zapojte se do partnerských výzev Tygří Letní Challenge!

Date of publication Author Klub

Liberec - K Tygří Letní Challenge neodmyslitelně patří také tradiční partnerské výzvy, kdy můžete soutěžit o speciální odměny od partnerů této oblíbené výzvy. Na co se můžete těšit letos?

Týdenní výzvy

Jednotlivé výzvy se tentokrát ponesou v jiném duchu. Tentokrát půjde vždy o týdenní výzvu s daným partnerem, přičemž soutěžit o ně bude moci každý, kdo zdolá trať v daném týdnu. Ze všech účastníků týdenní výzvy budou následně vylosováni výherci. A o jaké ceny se bude letos kromě hlavních cen bojovat?

1. 7. až 7. 7. - Amix

V prvním týdnu si pro vás připravila speciální odměny společnost Amix. Turnovský dodavatel sportovních potřeb a výživových doplňků si pro 20 vylosovaných nachystal balíčky s výběrem sportovní výživy a vybavení, který se každému sportovci bude jistě hodit.

8. 7. až 14. 7. - Nákupní centrum Géčko

Z Ještědu za nákupy? Jedině do Nákupního centra Géčko, které navazuje na liberecký Globus. A na co se můžete těšit? Pro 10 losovaných poukázka na nákup v hodnotě 500 Kč a pro dalších 10 poukázka na nákup v hodnotě 200 Kč.

15. 7. až 21. 7. - Pivovar Svijany

V třetím červencovém týdnu bude speciální výzva pouze pro kategorie dospělých. Jejím partnerem bude pivovar Svijany, který si pro 20 vylosovaných připravil pivní balíčky plné piva a dárkových předmětů.

22. 7. až 28. 7. - McDonald's

Za sportovní výkon je třeba se také pořádně občerstvit. Při množství kalorií, které po cestě spálíte, rozhodně nevadí, že jednou sáhnete po fast foodu. A proto pro 20 vylosovaných nachystala společnost Meki, provozovatel libereckých poboček řetězce McDonald's, dárkové vouchery v hodnotě 500 Kč.

29. 7. až 31. 7. - TMR Ještěd

A na závěr budete mít důvod se na Ještěd znovu vrátit. TMR Ještěd si totiž pro 20 vylosovaných připravil vouchery na lanovku či zapůjčení terénní tříkolky, budete si tak v malebném prostředí užít spoustu zábavy s rodinou či přáteli.

Kterou z výzev si vyberete? Těšíme se na vás na trati Tygří Letní Challenge!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Teaser Tygří Letní Challenge 24

Nejnovější články

Stylová medaile a další odměny! Co získáte za zdolání Tygří Letní Challenge?

Prázdniny startují! Do neděle sleva 20 % v tygřím e-shopu

Balinskis slaví v premiérové sezoně v NHL! Jeho Florida si došla pro Stanley Cup v sedmém zápase

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit