Bílí Tygři Liberec

Benátská! je za dveřmi. Pro tygří permanentkáře se slevou

Date of publication Author Klub

Liberec - Hudební festival Benátská! s Impulsem startuje už za dva týdny. S kým z vás se tam uvidíme? Nezapomeňte, že permanentkáři mohou vstupenky zakoupit se speciální slevou!

Chcete si letošní festival Benátská! s Impulsem užít s parádní 33% slevou? Pro majitele permanentek na sezonu 2024/25 jsme si připravili speciální výhodu! Stačí při nákupu využít slevový kód, který jsme vám zaslali na emailovou adresu, kterou jste uvedli při nákupu permanentky. Součástí emailu je i návod na uplatnění slevy. Máte tak příležitost dorazit na Benátskou za tu nejvýhodnější cenu!

Parádní hudební zážitek

Hudební festival Benátská! s Impulsem do sportovního areálu ve Vesci každoročně přiláká desítky tisíc fanoušků kvalitní hudby. A jinak tomu nebude ani v roce 2024, kdy se můžete těšit na její jubilejní 30. ročník. Takový milník je potřeba oslavit, čemuž je přizpůsoben lineup v podobě velkých hvězd světové hudby.

Tou největší je bezesporu skupina Scooter, která umí vytvořit skutečně elektrizující atmosféru. Kromě ní vystoupí na Benátské také Suzi Quatro či rockové legendy Slade. Českou scénu pro změnu zastoupí Divokej Bill, Wohnout, ale také mladá generace Yzomandias a Nik Tendo či Ben Cristovao. Kompletní seznam vystupujících naleznete ZDE.

Nenechte si nadcházející 30. ročník festivalu ujít! Na viděnou za dva týdny v areálu ve Vesci!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Home Credit Arena hostila tradiční Sport Live! Tygři se podepisovali fanouškům

Jako malý jsem Tygrům fandil, přiznává po premiéře Peterek

Ryšavý: Hráli jsme moc složitě a neproměnili naše gólovky

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit