Bílí Tygři Liberec

Týdenní odměna? Z Ještědu doplnit energii

Date of publication Author Klub

Liberec - Máme před sebou čtvrtý týden Tygří Letní Challenge a spolu s tím další partnerskou výzvu. V tomto týdnu se o ni postará společnost Meki, která provozuje liberecké pobočky McDonald's.

Jako každý týden jsme si pro vás také od 22. do 28. července připravili další partnerskou výzvu. Za sportovní výkon je třeba se také pořádně občerstvit. Při množství kalorií, které po cestě spálíte, rozhodně nevadí, že jednou sáhnete po fast foodu. A proto pro 20 vylosovaných nachystala společnost Meki, provozovatel libereckých poboček řetězce McDonald's, dárkové vouchery v hodnotě 500 Kč.

Stačí, aby se na vás usmálo štěstí. Pokud budete mezi 20 vylosovanými ze všech, kteří se v daném týdnu výzvy zúčastnili, můžete se těšit na speciální odměnu!
A pokud na vás osudí neukáže, nezoufejte. Pro všechny účastníky máme připravený základní balíček odměn v čele se stylovou medailí. To ale není vše. Za odměnu budete moci vyrazit na některé z extraligových utkání, součástí odměn je totiž voucher na vstupenku na libovolný z 26 domácích zápasů základní části sezony 2024/25. A pokud vám sportovní výkon při výběhu Ještědu nestačil, můžete si jej prohloubit díky voucheru na veřejné bruslení a zchladit se na ledové ploše.

Vybrat si také budete moci odměnu z tygřího merche. Součástí účastnického balíčku je totiž také voucher v hodnotě 100 Kč na nákup v tygřím e-shopu, který můžete uplatnit na libovolný kousek z tygřích fanpředmětů.

Kdy se postavíte na start Tygří Letní Challenge? Kompletní pravidla a další informace naleznete ZDE.



Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Home Credit Arena hostila tradiční Sport Live! Tygři se podepisovali fanouškům

Jako malý jsem Tygrům fandil, přiznává po premiéře Peterek

Ryšavý: Hráli jsme moc složitě a neproměnili naše gólovky

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit