Bílí Tygři Liberec

Představujeme extraligové dresy pro sezonu 2024/25

Date of publication Author Klub

Liberec - Extraligová sezona je za dveřmi. Bílí Tygři proto představují dresy, v nichž budou v průběhu celého ročníku nastupovat. Pro fanoušky si přichystali celou řadu novinek.

Tou vůbec nejvýraznější je přesun jmenovky, která se nově posunula do pozice nad číslem. Diváci u televizních obrazovek i návštěvníci Home Credit Areny tak budou moci hráče mnohem snadněji identifikovat. Na fotografy a televizní kameramany pak pro změnu myslí přední strana dresu, kde najdou malé číslo také v detailu límce.

Právě podoba límce je jednou z dalších změn, kterých dres doznal. Rozhodně však není jediným novým prvkem. Změnil se celkový střih dresu i použitý materiál. Jmenovka i číslo hráče budou nově na hráčském dresu místo tisku vyšité, tuto exkluzivní podobu pak získají také vybraná loga partnerů.

Právě v úzké spolupráci s partnery nový dres vznikal a díky vzájemné dohodě se podařilo vyjednat možnost prezentovat na tmavé sadě dresů všechna partnerská loga v jednotné barvě, čímž dres působí mnohem jednotněji a uceleněji.

Nová nabídka

Velkých změn doznají dresy také ve fanshopu a e-shopu. Rozšíří se totiž nabízený sortiment. Fanoušci si nově budou moci sezónní extraligový dres zakoupit ve variantě originál, který kompletně kopíruje hráčskou variantu s vyšitými logy partnerů, s vyšitým číslem a vyšitou jmenovkou. Za tento dres zaplatí fanoušci 4 950 Kč. Levnější replika zahrnuje vyšité logo, zbylé prvky jsou tištěné. Cena tohoto dresu je stanovena na 2 650 Kč. V dětských velikostech pak bude nabízen také celotištěný dres za 1 550 Kč. Varianta na přání s vlastním jménem a číslem je vždy o 150 Kč dražší

Klub si však pro fanoušky připravil také naprostou novinku, a to FANDRES bez reklam. Ten bude nabízen v bílé i modré variantě a nabídne čistý vizuál bez partnerských log. Límec bude ozdoben šňůrkami a nabídne také zúžené rukávy, díky čemuž bude fanouškům mnohem lépe sedět.

Na vyšívané variantě najdete vyšívané logo, číslo na zádech i ramenou, jmenovku a logo Tipsport extraligy, a to za 3 950 Kč. Tištěná varianta pak nabídne stejný vizuál, všechny zmíněné prvky jsou však pouze tištěné. Tento dres bude možné zakoupit za 1 650 Kč, přičemž i v případě fandresu platí, že za dres s vlastním jménem a číslem si připlatí 150 Kč. V dětských velikostech bude nabízen stejný dres za 1 550 Kč, ovšem bez límce se šňůrkami, které pro nejmenší velikosti není možné na dres doplnit.

K objednání od úterý

Nové dresy pro sezonu 2024/25 budou ve fanshopu naskladněny před PRVNÍM DOMÁCÍM utkáním extraligové sezony proti Vítkovicím. Ti, kteří chtějí patřit mezi první majitele nového tygřího trikotu, však mají možnost si od úterý objednat pomocí e-shopu dres s vlastním jménem a číslem. Stačí k tomu využít konfigurátor, jenž je součástí tygřího e-shopu.

Doba dodání u dresu s vyšívanými prvky je až tři týdny. Může se však zkrátit s ohledem na aktuální vytíženost kapacit výrobce.

OBJEDNEJ SI SVŮJ DRES!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Nasazení mladých hráčů se nebojíme, hlásí trenér Pešán před začátkem sezóny

Rychlovský zaznamenal první trefu v dresu Red Wings!

Studenti za 50 Kč. Už máte svůj COOL Ticket?

Z našeho fanshopu

Čepice zimní TYGR

390 Kč
Koupit

Ponožky TYGR

190 Kč
Koupit

Puk TYGR

125 Kč
Koupit

Lahev sportovní TYGR 0,75l

185 Kč
Koupit