Bílí Tygři Liberec

Catering v sezoně 2024/25: Bez zdražení, zato s řadou novinek

Date of publication Author Klub

Už v pátek čeká na Bílé Tygry tradiční PRVNÍ DOMÁCÍ. A spolu s tím se můžete těšit také na celou řadu novinek, ať už jde o produkty či o způsob objednání.

Zprávou, která jistě potěší většinu fanoušků, je fakt, že se klubu podařilo domluvit s provozovatelem stánků s občerstvením na zachování cen. Po celé Home Credit Areně si tak budete moci zakoupit jednotlivé produkty za shodné částky, jako v minulém extraligovém ročníku. To však neznamená, že bychom si pro návštěvníky nenachystali řadu změn.

Jednou z nich je rozšíření sortimentu na jednotlivých stáncích. Ve spolupráci se společností Coloseum Catering jsme si pro vás nachystali například párek v rohlíku XXL, který bude nově součástí stálé nabídky všech stánků. Pokud tak zrovna nemáte chuť na tradiční klobásu z Řeznictví Čejka s 95 % masa, najdete zde zajímavou alternativu. Na všech stáncích budou dále k dispozici například kuřecí stripsy, hranolky či nachos s dipem. A pro milovníky sladkého pak najdete v nabídce také skořicové šneky či věnečky.

Pro návštěvníky Česká spořitelna Klubu bude na třech utkáních nachystán raut, kdy se mohou návštěvníci těchto prostor těšit na vybrané speciality. Na první z nich dojde už tento pátek na PRVNÍM DOMÁCÍM, dále pak při Oktoberfestu a na závěr na posledním domácím utkáním základní části.

Komfort s mobilní aplikací

Exkluzivní novinkou je také vznik PICK UP pokladen. Dvě z nich vzniknou namísto stánků číslo 2 (za sektorem 105) a 5 (za sektorem 119), kde nově bude možné objednat občerstvení pouze pomocí mobilní aplikace či dotykové obrazovky přímo u stánku. Fanoušci si tak budou moci vytvořit objednávku ze svého sedadla a po obdržení SMS s informací, že je objednávka připravena, si ji pouze vyzvednou na předem vybrané pokladně.

Učinit objednávku občerstvení pomocí mobilní aplikace bude možné také u jedné z pokladen v ČS Klubu a také v moderním Svijanském Beerpointu. Majitelé permanentek navíc mohou využít na tyto objednávky slevu 5 %, Tu uplatní zadáním čtyřmístného ověřovacího údaje, jenž naleznou na zadní straně své permanentky, do sekce pro slevový kód.

U všech výše zmíněných stánků můžete navíc využít také objednávkové dotykové orderboardy, pomocí nichž si bez fronty objednáte občerstvení stejně, jako ve známých řetězcích rychlého občerstvení. Ty jsou umístěny vždy přímo u daného stánku a stačí následně vyčkat, než se na obrazovce u stánku objeví vaše číslo objednávky.

Všechny tyto kroky by měly mít za cíl co nejvíce zvýšit komfort pro fanoušky a ušetřit jim čas strávený ve frontě. Ve zbylých stáncích však bude nadále zachována možnost objednat si občerstvení osobně u obsluhy, na své si tak přijdou všichni návštěvníci Home Credit Arény.

Těšíme se na vás v pátek v Home Credit Areně!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Výkon přesně odpovídal naší přípravě, radoval se po výhře Kváča

Úspěšný vstup do sezóny! Šelmy loupily v Brně

Z našeho fanshopu

Kšiltovka TYGR snap

520 Kč
Koupit

Lahev sportovní TYGR 0,5l

179 Kč
Koupit

Mikina TYGR pánská

1045 Kč
Koupit

Kšiltovka TYGR basebal

520 Kč
Koupit