Bílí Tygři Liberec

Rozhodly speciální týmy, body jsme si nezasloužili, říká Oscar Flynn

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Proti Kometě ještě nemohl kvůli disciplinárnímu trestu zasáhnout, do zápasu s Vítkovicemi tak naskočil s velkou chutí. Ve druhé části navíc Oscar Flynn vstřelil branku na 1:2, díky které se Tygři dostali na dostřel. Ridera ovšem vyrovnání nepřipustila. „Nevyužili jsme přesilovky a tím si to celé zkomplikovali,“ smutnil po utkání liberecký forvard.

Jak se ohlížíš za prvním domácím střetnutím?
Myslím, že jsme nezačali úplně nejhůře. Rozhodly speciální týmy. Vítkovice využily hned svou první přesilovku. My jsme v nich měli také spoustu času, bohužel jsme v nich nepředvedli to, co jsme chtěli.

Nezvykle už na startu sezóny se hra ve druhé třetině trochu přiostřila, do jedné šarvátky se zapojil i brankář hostů...
Kdyby se do ní nezapojil, šli bychom nejspíše do oslabení. Vyhrocené to bylo, každý chce dobře začít a sbírat body. My si je ale za tento duel nezasloužili.

Co budete chtít po první letošní prohře zlepšit?
Musíme se podívat na přesilovky. Je potřeba, abychom v nich byli přesnější a více se tlačili do brány. Mohli jsme v nich dát spoustu gólů a rozhodnout zápas. Takhle jsme si utkání hodně zkomplikovali a jsme bez bodu.

Proti Vítkovicím jste se museli nečekaně obejít bez Radima Šimka. Jak moc vám chyběl?
Je to velká ztráta. Doufám, že bude co nejdříve zase připraven. I když ale nehraje, musíme se s tím nějak popasovat. Kvalitních hráčů tu na to máme dost. Příště musíme být lepší.

Už delší dobu vám chybí i další opory. Je to pro vás hodně náročná situace?
Někteří kluci se zranili už v přípravě, bylo to trochu smolné. Vím, že se připravují v posilovně, tak snad se co nejdříve vrátí.

V prvním kole jsi ještě nemohl naskočit kvůli disciplinárnímu trestu. Jak ses cítil v prvním ostrém duelu?
Asi jako v každém prvním zápase sezóny. Bylo to trochu speciální, přišlo hodně lidí. Člověk se do toho musí trochu dostat. Každý to tak má ale stejné, takže se na to nechci vymlouvat.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Tygři dotahovali marně a Vítkovicím podlehli

Objednej si občerstvení pomocí aplikace!