Bílí Tygři Liberec

Poslední šance na domácí výhru před venkovní sérií! Tygři vyzvou Energii

Date of publication Author Natálie Kopecká

Liberec - Čtvrté a zároveň poslední utkání domácí série je za dveřmi a Severočeši se v něm pokusí urvat první podještědskou výhru tohoto ročníku. Po duelech s Litvínovem, Plzní a Kladnem přichází na řadu souboj s Karlovými Vary. Tím Tygři v úterý v 18:00 ukončí šňůru zápasů na libereckém ledě.

Domácí nezdary

Dosavadní tři zápasy, které Liberečané v posledních dnech v Home Credit Areně absolvovali, nedopadly dle jejich představ. Z možných devíti bodů získali pouze dva za prohry v prodloužení a po nájezdech. Jedinou tříbodovou výhru zaznamenaly šelmy hned v prvním utkání sezony na ledě brněnské Komety a od té doby počítají spíše prohry než výhry.

David Aubrecht o touze po domácím vítězství
Už bychom chtěli fanouškům dopřát výhru za tři body a stále se to nedaří. V úterý se to pro ně pokusíme urvat.

Stejně tak úterní soupeř ze západu Čech nemá dosud na kontě mnoho bodů a v domácím prostředí spíše ztrácí. Energetici se v posledních třech duelech střetli postupně s Hradcem, Litvínovem a Vítkovicemi, přičemž výhru brali pouze v prvním zmíněném utkání.

Koho sledovat?

Po zranění v neděli naskočil do sestavy Michal Bulíř. Ten se divákům na ledě ukázal poprvé od 20. března a lze očekávat, že bude chtít ukojit svou touhu po gólu. Prosadí se proti Varům a zajistí týmu první domácí výhru?

Střelecky nejaktivnějším článkem Energie je momentálně Ondřej Beránek. Má na kontě tři branky a všechny padly v jednom utkání. Hattrick zkompletoval při posledním vítězství svého týmu proti Mountfieldu. Lze tedy předpokládat, že si jej liberecká defenziva bude hlídat.

Návrat odchovance

Premiéru v pozici soupeře si v úterý odbyde odchovanec Jan Šír, který v létě změnil angažmá a přesídlil právě do Karlových Varů. Jelikož celou svou dosavadní kariéru strávil pod Ještědem, bude hrát proti Liberci vůbec poprvé v životě!

To však nemění nic na tom, že Tygři udělají pro výhru maximum, zejména proto, že doma ještě nevyhráli. Po třech bodech ale jistě touží i Západočeši, kteří okupují dvanácté místo tabulky. Poučí se tým z Podještědí z chyb minulých zápasů a potěší sebe i své fanoušky první domácí výhrou? Přijďte je podpořit, ať společně prolomíme dosavadní kletbu. Buly padne v úterních 18:00!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Už máš svůj termín? Oslav narozeniny na zápase Tygrů

Nepříznivou domácí sérii musíme otočit na výherní, říká navrátilec Bulíř

Z našeho fanshopu

Šála pletená TYGR

320 Kč
Koupit

Polštářek TYGR černý

420 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Mikina TYGR dětská

830 Kč
Koupit