Bílí Tygři Liberec

Po dlouhé době opět doma! Tygři budou hostit České Budějovice

Date of publication Author Kryštof Havíř

Liberec – Po náročné čtyřzápasové sérii venkovních utkání se šelmy vrací po devatenácti dnech na svůj led, kde vyzvou českobudějovický Motor. Utkání v liberecké Home Credit Areně začíná v nedělních 16 hodin.

Tlustá čára

Bilance šňůry venkovních utkání není pro Tygry lichotivá. Ze čtyř klání vytřískali pouze dva body a naposledy padli v derby se svým rivalem z Mladé Boleslavi těsně 3:4. Tyto výsledky se promítly i do tabulky, kde náš tým momentálně okupuje s dvanácti body poslední postupovou příčku do play-off. Je tak na čase hodit výsledky minulých kol za hlavu a od domácího zápasu se odrazit k vítězstvím.

Daniel Král o utkání s Mladou Boleslaví
První půlka z naší strany nebyla dobrá. Nevím, jestli to bylo tím, že Boleslav vedla už větším rozdílem, ale když jsem přišel do brány po čtvrtém gólu, tak se náš výkon zlepšil. Dali jsme dvě branky a mohli to klidně celé otočit.

Hned za Libercem se v tabulce nachází se shodným počtem bodů České Budějovice. Ty v posledním kole zvládly souboj s poslední Plzní, kterou porazily tím nejmenším rozdílem 2:1. S dvěma výhrami z posledních třech duelů se zdá, že nachází svou optimální formu.

Koho sledovat?

Sérii sedmi zápasů bez gólu prolomil Róbert Lantoši symbolicky proti svému bývalému zaměstnavateli z Mladé Boleslavi, a to krásnou individuální akcí. Odpíchne se od tohoto momentu slovenský reprezentant k dalším kouskům?

Byla to právě letní posila ze severoamerické ECHL, která rozhodla důležitý duel s Plzní pro Motor. Pro Willa Reillyho to navíc byla první branka v extralize. Kolik jich ještě přidá?

Kdo s koho

Ačkoliv je stále začátek extraligového ročníku, žádný tým nechce uvíznout na chvostu tabulky. Jak šelmy, tak Jihočeši mají po dvanácti bodech a v případě úspěchu Plzně se může stát, že poražený tohoto klání se ocitne na samotném dně tabulky.

Kdo bude v neděli tím méně šťastným týmem? Utkání startuje v tradičních nedělních 16 hodin v liberecké Home Credit Areně.



Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Věděli jsme, že to bude psychicky náročný zápas, říká Michal Ivan po Motoru

Tygři přerušili šňůru proher! Doma těsně přetlačili Motor

Na góly se hodně nadřeme, soupeř má lepší zabijácký instinkt, říká Král

Z našeho fanshopu

Triko TYGR dětské

395 Kč
Koupit

Mikina TYGR pánská

1045 Kč
Koupit

Ponožky TYGR

190 Kč
Koupit

Čepice zimní TYGR

390 Kč
Koupit