Bílí Tygři Liberec

Budeme-li hrát jako tým, můžeme porazit kohokoliv, burcuje Vitásek

Date of publication Author Tomáš Dolejš

Kolín n.R./Liberec - Vítězné utkání Bílých Tygrů proti Kolínu nad Rýnem už je minulostí, Liberečtí v něm zvítězili 4:1. Po zápasu jej krátce hodnotil bek s reprezentačními zkušenostmi, Ondřej Vitásek. "Myslím, že jsme zaslouženě vyhráli,“ tvrdí střelec prvního libereckého gólu.

Stejně jako trenéra Hynka, tak i Ondřeje Vitáska těšila týmová práce, díky které Tygři v Kolíně zvítězili: „Podali jsme kolektivní výkon, dobře jsme bránili. Z brejků jsme dali pěkné góly, a myslím, že jsme zaslouženě vyhráli,“ říká mladý obránce. On sám skóre otevřel: „Naskytla se možnost přečíslení, Martin Bartek s Tomášem Bulíkem to skvěle sehráli a já jenom dorážel do prázdné branky,“ popisuje Vitásek gólovou akci.

Vitásek úročí své zkušenosti z repre

Ačkoliv byl gól regulérní, Žraloci proti němu argumentovali postavením útočícího hráče v brankovišti. „Já jsem jenom dojížděl k brance do pozice, abych mohl dorážet. Když je puk v brankovišti, tak se tam musí jít, ale nemyslím si, že tohle byl ten případ, kdy by se mělo pískat,“ má jasno bek, který v minulé sezóně zkusil reprezentaci a vydržel v ní až do mistrovství světa.

Co pomohlo Tygrům k výhře? „Něco jsme si k zápasu řekli, napsali jsme si s klukama cíle na tabuli,“ připomíná Vitásek dobrý nápad libereckého týmu. „Je vidět, jakou mají spoluhráči radost z toho, když plníme, co jsme si řekli,“ dí liberecká třiačtyřicítka. „Budeme-li hrát jako tým, můžeme porazit kohokoliv, třeba příště vyhrát ve Finsku,“ vyhlíží další zápasy.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Posezónní výprodej ve fanshopu!

Ronald Knot opouští Bílé Tygry. Nově bude působit ve Finsku

V neděli S rodinou do Vesce!

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit