Bílí Tygři Liberec

Zdolejte v pátek Tygří Letní Challenge a vyběhejte si lekci golfu ZDARMA!

Date of publication Author Klub

Liberec - Po speciálních odměnách od FC Slovan Liberec a McDonald´s se už v pátek můžete v rámci Tygří Letní Challenge těšit na další prémii. Pro prvních 20 účastníků jsme si ve spolupráci s Golf Ypsilon připravili dvouhodinovou lekci golfu ZDARMA!

Letošní Tygří Letní Challenge jsme si pro vás připravili řadu speciálních odměn od našich partnerů. Po prémii v podobě vstupenky na úvodní domácí utkání FC Slovan Liberec v nové sezoně či nabité karty s kreditem 500 Kč do restaurací McDonald´s se už v pátek můžete těšit na další odměnu!

Pro prvních 20 účastníků lekce golfu!

Chtěli jste si vyzkoušet golf, ale neměli jste k tomu dosud příležitost? Pak se vám právě možná jedna naskytla! Společnost Ypsilon Golf Liberec si totiž pro prvních 20 pátečních účastníků Tygří Letní Challenge nachystala odměnu v podobě dvouhodinové lekce golfu přímo na malebném hřišti v přírodě na nedaleké Fojtce.

Stačí pouze v pátek 16. července zdolat trať Tygří Letní Challenge a být mezi prvními 20, kteří v daný den doběhnou do cíle. A pozor, úterní prémie od McDonald´s byla rozebrána už v půl osmé ráno, rozhodně se tedy vyplatí pospíšit si!

Golfisté z Ypsilonky vás v tom samozřejmě nenechají a sami se do výběhu zapojí. Do akce půjdou v pátek v podvečer, a to rovnou i s golfovým bagem na zádech. Můžete je tedy přijít podpořit a sledovat, jak si ve ztížených podmínkách povedou!

Kdo z vás si doběhne pro speciální prémii od společnosti Golf Ypsilon? Připojte se k Tygří Letní Challenge a změřte své síly s hráči A-týmu i ostatními fanoušky!

VÍCE O TYGŘÍ LETNÍ CHALLENGE

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit