Bílí Tygři Liberec

Dětské utkání je tady! Bohatý program nabídne nejmenším fanouškům mnoho zábavy

Date of publication Author Redakce

Liberec - Bílí Tygři každoročně věnují jedno z utkání základní části svým dětským příznivcům a ani letošek není výjimkou. V neděli 26. ledna se tak v rámci extraligové bitvy s Hradcem Králové mohou děti těšit na speciální program, jehož budou samy součástí.

Dětská moderátorka

Zápasem vás společně s tradičním moderátorem Honzou Havlíčkem provede teprve jedenáctiletá Sára Vacková, která studuje na liberecké Základní umělecké škole. Naváže tak na Miu Gabryšovou, jež dětské utkání moderovala v loňském roce.

Výherci soutěže

Podobně jako loni, tak i letos měly děti možnost zapojit se do soutěže o exkluzivní zážitek. Stačilo namalovat portrét některého z Bílých Tygrů. Výherci se mohou těšit na to, že uvidí své kresby na videosoupisce před startem utkání. To ale není vše! Samotný duel budou sledovat z luxusních prostor Home Credit Areny s nabídkou občerstvení. Čeká na ně ale i prohlídka kabiny A-týmu, účast na tiskové konferenci či setkání s hráči.

Děti v akci

Do zápasového programu se zapojí i další děti. Trojčlenný sbor zazpívá v rámci úvodního ceremoniálu státní hymnu, o první přestávce budou zase tribuny bavit prvňáčci Bílých Tygrů a hradeckého Mountfieldu, kteří si to rozdají v minihokeji.

Zábava v ochozech i na ledě

Pro ostatní dětské návštěvníky pak bude připraveno také několik stanovišť na ochoze areny. Těšit se mohou na virtuální realitu, fotokoutek, kolo štěstí či jiné dovednostní atrakce. Jeden ze šťastlivců pak dostane příležitost ve druhé přestávce, kdy se v rámci dětské Zlaté Tygří Trefy pokusí skórovat do odkryté klece. Odměnou budou věcné ceny.

To vše a ještě více na vás čeká během nedělní bitvy s Mountfieldem HK, kterou si nesmíte nechat ujít. Vezměte rodinu a sejdeme se v Areně! Úvodní buly padne v 16:00!

Tlačítko PERMICE

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit