Bílí Tygři Liberec

Liberečtí SINNERS nadále vládnou českému CS:GO!

Date of publication Author Klub

Liberec - Esportový tým SINNERS, který se připravuje v areálu Sport Parku Liberec a který tak sdílí část zázemí s Bílými Tygry, zůstává jednoznačnou českou jedničkou. O víkendu ovládl finále prestižní Sazka eLEAGUE, a to již počtvrté v řadě!

O tom, že SINNERS patří v esportu nejen mezi českou, ale také mezi světovou špičku, není již dlouhodobě pochyb. Vždyť letos svedli liberečtí "Hříšníci" skvělé bitvy i s nejlepšími světovými organizacemi. O víkendu se tým, jehož partnerem je stejně jako v případě Bílých Tygrů společnost SYNER, ve vynikající formě předvedl také na finále dlouhodobé Sazka eLEAGUE.

To se po dlouhých měsících online turnajů vynucených koronavirovou pandemií uskutečnilo formou živého LAN turnaje před stovkami diváků na výstavišti v pražských Letňanech. A nabídlo velkolepou podívanou. Zatímco cesta do finále byla v podání SINNERS jednoznačnou záležitostí, samotný boj o titul přinesl drama.

Převážně slovenští Enterprise na liberecké gamery nastoupili a po skvělém úvodu se jim podařilo ukořistit první mapu. Na druhé si již SINNERS vedli lépe a začali přebírat otěže. Za stavu 1:1 se šlo do rozhodující mapy, kterou znovu ovládli SINNERS a mohli začít slavit.

Záznam finálové bitvy si můžete pustit níže.

Liberecké esportové organizaci gratulujeme k cennému titulu a přejeme SINNERS mnoho dalších tuzemských i mezinárodních úspěchů!

Zase a znovu! 🔁 Dámy a pánové, #SINCSGO jsou vašimi Sazka eLEAGUE Fall 2021 ŠAMPIONY! 🏆 #WEARESINNERS

Zveřejnil(a) SINNERS dne Sobota 23. října 2021

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit