Bílí Tygři Liberec

Liberečtí SINNERS ovládli Sazka eLeague!

Date of publication Author Klub

Liberec - Zatímco tradiční sporty jsou v současnosti v důsledku koronavirové pandemie pozastaveny, e-sportová scéna pokračuje bez přestávky. A liberecký tým SINNERS si o víkendu připsal další vynikající úspěch!

SINNERS, kteří se připravují v prostorách Sport Parku Liberec a Home Credit Areny, jsou na české gamingové scéně stále ještě nováčkem. Tým vznikl teprve v roce 2020, přesto se již stihl zařadit mezi nejlepší tuzemské výběry ve hře CS:GO.

To potvrzují i tento podzim, kdy v krátkém sledu ovládli dvě největší tuzemské soutěže. Nejprve zvítězili v Tipsport COOL lize, nyní na tento triumf o víkendu navázali také v Sazka eLeague. Ve finále předvedli naprosto dominantní výkon.

Nejprve v semifinále vyřadili tým Brute po rychlém vítězství 2:0 (16:6, 16:7) a zajistili si místenku v souboji o titul. V něm pak narazili na tým Enterprise, který se pokoušel favorizované SINNERS zastavit. Na první mapě dokonce soupeř vedl 13:9 a byl blízko zisku prvního bodu, liberecký tým ale otočil a zvítězil 16:13.

Druhá mapa byla v režii SINNERS, kteří ji ovládli 16:8. Jejich dominance pokračovala i nadále, kdy ve třetí mapě vedli již 10:2, Enterprise se ale nadechli k náporu a zdramatizovali souboj na 15:13 z pohledu SINNERS. Další drama již liberecký tým nedovolil a zvítězil 16:13, čímž završil celkový triumf 3:0.

Již podruhé se tak SINNERS v tomto roce radují z prvního místa v Sazka eLeague. Kromě titulu se navíc mohou těšit také z prize-money ve výši 500 000 Kč. Bílí Tygři libereckému e-sportovému týmu gratulují!

Finálový souboj můžete zhlédnout níže.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit