Bílí Tygři Liberec

Na utkání s Litvínovem oslaví 80. narozeniny viceprezident klubu František Vozka

Date of publication Author Klub

Liberec - Úvod zápasu s Litvínovem bude mít slavnostní nádech. Právě na tomto utkání totiž oslaví své 80. narozeniny čestný viceprezident Bílých Tygrů František Vozka.

Jméno Františka Vozky je spojeno s libereckým hokejem mnohá desetiletí. Mezi lety 1966 a 1973 posbíral v dresu Stadionu Liberec tři stovky utkání, během nichž plnil též roli kapitána a asistenta. A s místním hokejovým klubem spojil své působení také v dalších dekádách. Tentokrát však v roli funkcionáře.

Ve 2. polovině 80. let již patřil mezi nejužší vedení klubu a v roce 1990 se stal prezidentem Stadionu Liberec. Byl jednou z hlavních osobností, které pomohly pod Ještědem zachránit hokej, a byl rovněž u toho, když do organizace vstoupila jako generální partner společnost SYNER.

Od té doby zastává roli viceprezidenta klubu a zažil tak postup Stadionu do druhé nejvyšší soutěže, vstup Bílých Tygrů mezi extraligovou elitu i historický mistrovský titul v ročníku 2015/16.

Viceprezident František Vozka oslaví v následujících dnech své 80. narozeniny, k nimž mu Bílí Tygři pogratulují symbolicky na utkání s Litvínovem, v němž během své hráčské kariéry rovněž působil.

Všichni Bílí Tygři přejí Františku Vozkovi k významnému životnímu jubileu hodně zdraví a štěstí i mnoho hokejové radosti!

František Vozka

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit