Bílí Tygři Liberec

Nalaďte formu v tygřím fanshopu!

Date of publication Author Klub

Liberec - Léto je tu, start nové sezony se tak postupně blíží. Pojďte spolu s námi naladit formu! Vybavte se na letní sportování v tygřím fanshopu a e-shopu, kde již nyní naleznete novou kolekci!

Sezona 2021/22 se rychle blíží. Je tedy na čase se postupně připravovat na její start. Naberte sílu a vylaďte svou fyzickou kondici! Pomůže vám k tomu nová sportovní kolekce v tygřím fanshopu a e-shopu, z níž si můžete vybrat už teď!

Naleznete v ní trička z pohodlného sportovního materiálu, sportovní kraťasy či praktickou tašku na sportovní vybavení. S dodržováním pitného režimu pomůže stylová tygří lahev na vodu. A na přímém sluníčku rozhodně nezapomeňte na kšiltovku, která vás ochrání před úpalem!

Kompletní sportovní výbavu seženete v kamenné prodejně tygřího fanshopu v areálu Home Credit Areny, která je otevřena v tradiční otevírací době každý všední den od 9 do 18 hodin s polední přestávkou mezi 12 a 13 hodinami.

Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, pak určitě využijte e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy, při nákupu nad 1 000 Kč ji navíc máte zcela ZDARMA!

Připravte se na novou sezonu v tygřím! GET READY!

PŘEJÍT DO TYGŘÍHO E-SHOPU

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit