Bílí Tygři Liberec

Nechceme prázdné tribuny, očkování je cesta!

Date of publication Author Klub

Liberec - S ohledem na zhoršující se epidemiologickou situaci v České republice začnou od pondělí 22. listopadu platit nová opatření, která fakticky umožní přístup na stadiony pouze očkovaným či osobám, které onemocnění COVID-19 prodělaly.

Bílí Tygři Liberec se opatřením, které v pátek schválila Vláda ČR, budou řídit. Nechceme znovu zažít situaci, jako v minulé sezoně, kdy se naprostá většina extraligových utkání odehrávala za zavřenými dveřmi, bez fanoušků. Stejně tak si však přejeme, aby byla Home Credit Arena co nejbezpečnějším místem.

Přestože ze statistik víme, že přibližně 75 % fanoušků je již očkováno, uvědomujeme si, že mezi tygřími příznivci i majiteli permanentních vstupenek je stále celá řada neočkovaných osob, kterým by byl v tuto chvíli v podstatě znemožněn vstup na extraligové zápasy.

Nechceme o vás přijít! Proto jsme se rozhodli zajistit všem hokejovým fanouškům možnost očkování vakcínou od společnosti Pfizer přímo v Home Credit Areně, které bude provedeno profesionálním očkovacím týmem a kvalifikovaným lékařským personálem.

Očkování první dávkou se uskuteční v sobotu 27. listopadu od 10 hodin v Home Credit Areně na ošetřovně v koncertním vstupu P. Druhá dávka pak bude realizována po třech týdnech, v sobotu 18. prosince tamtéž.

Všichni se zahájeným očkovacím cyklem mají následně každý měsíc nárok na 5 PCR testů hrazených z veřejného zdravotního pojištění. Tyto bezplatné testy tak umožní fanouškům navštívit utkání hraná v průběhu prosince do té doby, než jim začne 14 dní po vyočkování druhé dávky platit bezinfekčnost.

V případě zájmu o možnost využít očkování v Home Credit Areně stačí vyplnit formulář níže a dostavit se v sobotu 27. listopadu v 10 hodin ke vstupu P. Uzávěrka registrací je ve středu 24. listopadu v 18:00. S sebou si přineste identifikační průkaz a kartičku své zdravotní pojišťovny.

Všem fanouškům přejeme v této těžké době mnoho zdraví a věříme, že se společně v co nejvyšším počtu a především bezpečně znovu sejdeme v Home Credit Areně na extraligovém utkání!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit