Bílí Tygři Liberec

Představujeme podobu kompenzací pro majitele permanentních vstupenek za sezónu 2020/21

Date of publication Author Klub

Základní část extraligového ročníku 2020/2021 se pomalu chýlí ke svému konci a bohužel je jasné, že hokejoví fanoušci včetně těch, kteří vlastní permanentní vstupenku, se kvůli stále trvající pandemii koronaviru už do ochozů na základní část vrátit nestihnou.

Po nadějném začátku sezóny, kdy během srpna a září mohly arény a zimní stadiony otevřít své tribuny alespoň s omezenou kapacitou, přišla tvrdá rána v podobě zastavení všech sportovních soutěží včetně extraligy. Listopadový restart už se odehrál před prázdnými tribunami.

V tomto omezeném režimu sice extraliga odehraje kompletní program, většina klubů však zápasí s nemalými, až existenčními problémy. Od loňského března se na řešení komplikované ekonomické situace podílí společnými silami klub, generální partneři, sponzoři, fanoušci i samotní hráči a zaměstnanci klubu. Není prakticky nikdo, koho by se dopady nedotkly a každý se musel určitou měrou podílet na řešení této krize a jejich dopadů.

Bílí Tygři hledali usilovně cesty, jak složitou situaci zvládnout. Svým partnerům nabídl klub několik forem náhradního reklamního plnění, v rámci kterého dočasně postoupil i výsostné místo na zápasových dresech. S hráči se vedení klubu domluvilo na snížení platů. Podpory se Bílým Tygrů dostalo i ze strany fanoušků, kteří nakupovali v tomto roce v našem fanshopu.

Přestože se většina sezóny musela odehrát bez divácké kulisy, klub se snažil majitelům permanentek zprostředkovat alespoň omezený hokejový obsah a vynahradit tak zápasy, na které se nemohlo. Kromě dvou extraligových domácích duelů byly na programu také čtyři zápasy Generali Česká Cupu, a následně, po restartu soutěže, se podařilo Bílým Tygrů domluvit pro své permanentkáře také bezplatné sledování přímých přenosů na Hokejka TV.

I tak je však jasné, že plnohodnotný zážitek tradičně spojený s permanentní vstupenkou to nahradit nemůže. I proto přicházejí Bílí Tygři se třemi kompenzačními programy pro všechny fanoušky, kteří si zakoupili permanentní vstupenky.

headline kapitán upraveno

Se srdcem na správném místě jde příkladem všem ostatním členům týmu. Je oddaný, nebojí se vzít odpovědnost na sebe a je kdykoliv připraven skočit do střely. Na své hrudi hrdě nosí písmeno C. I vás nyní spoluhráči poznají.

Kapitáni dostanou kromě jiného k dispozici doživotní rezervaci svého místa, garanci stejné ceny permanentky po dobu dvou let, a to i přesto, že počet účastníků extraligy a tedy i zápasů se v příští sezóně zvýší, a v neposlední řadě také označení svého sedadla v Home Credit Areně kapitánským „C“.

Kapitán se vzdává 100 % částky za permanentku ve prospěch klubu. Kompletní vybraná částka bude použita na zajištění nadrámcových tréninkových jednotek mládeže Bílých Tygrů v letních měsících. Všem mládežnickým týmům poskytneme ledové plochy mimořádně o několik měsíců dříve tak, aby co nejdříve dohnaly výpadek herní praxe a tréninkové manko.

Odměny kapitána

  • doživotní garance rezervace vaší sedačky (rezervace na místo vám zůstává i při vynechání jednoho ročníku či neodchození dostatečného počtu zápasů nutných pro udržení předkupního práva) + děditelnost v rámci rodiny
  • garance 2leté nezměněné ceny permanentky bez ohledu na navýšení počtu zápasů
  • 5 vstupenek na utkání dle vlastního výběru na následující sezonu (platí v základní části)
  • nabitý kredit na catering v hodnotě 500,- Kč (nevztahuje se na slevovou kategorii Dítě),
  • označení vašeho sedadla v Home Credit Areně

headline asistent upraveno

Patří mezi hlavní opory týmu a ostatní spoluhráči se na něj mohou vždy spolehnout. Nebojí se v případě potřeby převzít hlavní roli v týmu. A přesně toto označení nese další z kompenzačních programů.

V tom je možno polovinu částky za nákup permanentky postoupit klubu, přičemž také v tomto případě bude kompletní částka použita na poskytnutí ledových ploch mládežnickým týmům co nejdříve, jakmile bude umožněn návrat na led.

Druhou půlku částky získá asistent jako náhradu ve formě voucheru, který lze uplatnit na nákup permanentky na příští sezónu. I asistenti kapitána se dále mohou těšit na celou řadu zajímavých exkluzivních výhod do dalších let.

Odměny asistenta kapitána

  • garance 2leté nezměněné ceny permanentky bez ohledu na navýšení počtu zápasů
  • označení vašeho sedadla v Home Credit Areně

kompenzace asistent

headline odchovanec upraveno

Dlouhodobý člen týmu, bez nějž si další sezony nedokážeme představit. Prokazuje věrnost, která se jen tak nevidí. Pokud si majitel permanentní vstupenky vybere tuto formu kompenzace, Bílí Tygři vrátí 75 % kupní ceny celosezónní karty na účet fanouška. Držiteli permanentky přitom zůstávají všechny standardní bonusy pro permanentkáře (předkupní právo na další sezónu nevyjímaje).

Vzhledem k částečné realizaci některých akcí obsažených v permanentce (zápasy TELH, GČ Cupu), kvůli režijním nákladům na výrobu permanentní karty a provizi pro ticketingového providera a v neposlední řadě také díky nabídce přímých přenosů HokejkaTV zdarma a dalších slevových akcí spojených s nákupem permanentky si klub vyhrazuje právo ponechání 25 % ceny na pokrytí nezbytných nákladů.

kompenzace odchovanec

Jak provedu kompenzaci?

Ke kompenzačním programům je možné se přihlásit od čtvrtka 25. února prostřednictvím klubového profilu Bílých Tygrů na www.ticketportal.cz. Pokud zvolíte variantu „Odchovanec“ částku vrátíme formou převodu na bankovní účet, který uvedete při výběru dané varianty kompenzace.

Tento způsob výběru kompenzace platí pro majitele permanentních vstupenek na sezonu 2020/21. Majitelé klubových karet budou s dalšími kroky kontaktováni individuálně obchodním oddělením.

KOMPENZACI VYBERTE KLIKNUTÍM ZDE!

Vážení fanoušci, ať už jste zvolili jakýkoliv výše uvedený program, jsme nesmírně potěšeni za vaší neutuchající přízeň. Vaše podpora a důvěra je pro nás nezbytným základním kamenem při stavbě sportovních úspěchů Bílých Tygrů ať už v extralize, tak i v rámci mládežnických soutěží. Sport je důležitou součástí naší kultury. Vytvářejme ji společně. Společně to zvládneme!

Odpovědi na nejčastější otázky

1, Kdy si mohu variantu kompenzace zvolit?
Zvolit si variantu kompenzace bude možné online pomocí jednoduchého formuláře na stránkách našeho ticketingového partnera Ticketportal od 25. února do 31. března.

2, Pokud mám více permanentních vstupenek, mohu pro každou využít jiný typ kompenzace?
Ano, volba kompenzace probíhá pro každou permanentní vstupenku samostatně. Můžete tak jednotlivé varianty v libovolném počtu nakombinovat.

3, Bude možné vyřídit kompenzaci permanentky osobně?
Vzhledem k současné epidemiologické situaci bude celý proces probíhat kompletně výhradně online pomocí jednoduchého formuláře na stránkách našeho ticketingového partnera Ticketportal.

4, Probíhají kompenzace odlišně pro majitele permanentky na stání nebo pro majitele zvýhodněných permanentních vstupenek? (dětské, studentské či seniorské)
Celý proces je shodný pro všechny majitele permanentek bez ohledu na kategorii s výjimkou tzv. partnerských karet, které jsou jejich majitelům distribuovány zdarma.

5, Jak je to s klubovými kartami?
Pokud jste si zakoupili permanentku do ČS Klubu online či na Rotundě, můžete využít výše zmíněný systém kompenzací. Pokud jste si klubové karty zajistili formou smlouvy o reklamě, budete kontaktováni obchodním oddělením, které vás procesem kompenzace provede.

6, Pokud si vyberu variantu Kapitán či Asistent kapitána, na co bude použita částka přenechaná klubu?
Kompletní částka bude použita na zajištění nadrámcových tréninkových jednotek mládeže Bílých Tygrů v letních měsících. Všem mládežnickým týmům poskytneme ledové plochy mimořádně o několik měsíců dříve tak, aby co nejdříve dohnaly výpadek herní praxe a tréninkové manko.

7, Pokud si zvolím variantu Asistent kapitána, kdy mohu uplatnit získaný voucher?
Voucher si pečlivě uschovejte. Budete jej moci uplatnit při nákupu permanentní vstupenky na novou sezonu.

8, Co znamená doživotní garance rezervace mého místa?
Před každou následující sezonou bude mít fanoušek možnost využít předkupního práva na výše uvedená sedadla bez ohledu na to, zda splnil nutnost přítomnosti na minimálním počtu utkání pro udržení předkupního práva.

9, Co znamená garance nezvýšené ceny permanentky v dalších letech?
Po dobu garance si budete moci zakoupit permanentní vstupenku na své stávající sedadlo za stejnou cenu, jako před sezonou 2020/21. Stejná cena vám bude garantována také bez ohledu na zvýšený počet zápasů v případě navýšení účastníků extraligy.

10, Pokud zvolím variantu Odchovanec, jak mi bude částka vrácena?
V takovém případě vám danou částku vrátíme formou převodu na bankovní účet, který uvedete při výběru dané varianty kompenzace. Převod na účet bude proveden do 30 dnů od volby kompenzace.

11, Proč mi ve variantě Odchovanec bude vráceno 75 % částky?
Pandemie bohužel umožnila majitelům permanentních vstupenek přístup pouze na čtyři zápasy Generali Česká Cupu a dva extraligové duely. Pro permanentkáře se nám podařilo vyjednat přístup na Hokejka TV, kde mohli sledovat veškeré zápasy Bílých Tygrů (včetně venkovních) živě. Po celý rok mohli permanentkáři čerpat řadu výhod, jako například 30% slevu na zboží adidas v prodejně Lion Sport či 10% slevu v tygřím fanshopu. Kromě nákladů spojených s těmito benefity vznikla klubu také řada režijních nákladů spojených s tiskem a výrobou karet, dárkem k permanentce či poplatky ticketingovým společnostem a bankovním institucím. Částka vracená majitelům permanentek bude z těchto důvodů oproti ceně permanentní vstupenky ponížena o 25 %, přestože vynaložené náklady klubu tuto hodnotu výrazně převyšují.

12, Kam se mohu obracet v případě dalších dotazů?
Nenašli jste zde odpověď na svůj dotaz? Kontaktovat nás můžete na adrese vstupenky@homecreditarena.cz.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Trénink pohledem T.J. Melancona

Nejnovější články

Vyhrocená série se Spartou pokračuje! Tygři budou doma dotahovat ztrátu

Srdcař Jaroslav Vlach zůstává Tygrem! Smlouvu prodloužil o dva roky

Věnujte pozornost dopravním omezením v okolí Home Credit Areny

Z našeho fanshopu

Ručník PO 2024

495 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Kšiltovka PO 2024

250 Kč
Koupit

Šála PO 2024 pletená

320 Kč
Koupit