Bílí Tygři Liberec

Roman Will si zahrál na Ježíška a překvapil rodinu věrných fanoušků

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Čas Vánoc zdaleka není pro hokejisty obdobím volna. Vždyť v pátek odehráli Tygři domácí zápas s Pardubicemi, ve středu 26. prosince už se pro změnu představí v Chomutově. I v tomto nabitém rozvrhu si však Roman Will našel čas, aby udělal pořádnou radost trojici věrných tygřích fanoušků.

Možná by se mohlo zdát, že Tygři podporu svých příznivců během zápasů téměř nevnímají. Opak je ale pravdou, jak ukázal gólman Roman Will. Za svou brankou si při domácích utkáních pravidelně všímá konkrétní trojice věrných fanoušků, kteří mu pomáhají k co nejlepším výkonům. Přestože je rodina Heršálkových z Mimoně, nenechají si ujít žádný duel v Home Credit Areně.

Strážce tygřího brankoviště se tak rozhodl, že svým příznivcům poděkuje dárkem v podobě svého dresu s podpisy kompletního A-týmu. Ale kdo by měl tento balíček doručit? Roman Will si poradil po svém. Do Mimoně se vydal osobně, a aby své fandy pořádně překvapil, skryl se v kostýmu tygřího maskota.

Jaké bylo překvapení, když se na prahu dveří Heršálkových zjevil tygří marketingový tým spolu s maskotem! Prvotní šok vystřídalo dojetí, když rodina přečetla Romanům vzkaz a rozbalila dárek. A vrcholem všeho bylo odmaskování hlavního aktéra celého příběhu. Gólman extraligového hokejového týmu se vám přeci jen v obývacím pokoji nezjeví každý den!

Koneckonců, podívejte se sami, jak si Roman Will zahrál na tygřího Ježíška a nadělil svým věrným fandům zážitek na celý život.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit