Bílí Tygři Liberec

VIDEO: Sázka je sázka. Jan Výtisk přišel o svůj tradiční vous

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Před sezonou Jan Výtisk prohlásil, že pokud Bílí Tygři vybojují v tomto ročníku medaili, shodí svůj tradiční plnovous. Nejen, že Tygři na medaili dosáhli, byla to dokonce ta nejcennější možná, a jedno bylo hned na ledě jasné - se svou chloubou se musel rozloučit.

Krátce po skončení šestého finálového utkání ještě probíhaly vítězné oslavy s Masarykovým pohárem pro šampiony extraligy, když byla ke slavícímu hloučku novopečených mistrů přistavena židle, ručník a holicí strojek. Sázka dospěla k naplnění přímo na ledové ploše pražské O2 Areny.

Z holení kapitána se stala velká událost. V celém procesu se prostřídala většina týmu, hustý porost na bradě Jana Výtiska postupně mizel přímo před kamerami televizních obrazovek. Jakmile bylo hotovo, neváhal kapitán vyrazit a předvést svou novou úpravu tváře všem přítomným fanouškům.

"Takhle jsem nebyl oholený asi šest let, ale stálo to za to. Rozhodně bych to nevyměnil," usmíval se Výtisk v kabině. Tehdy byl ještě jeho vous oholen velmi nedbale a zmizela pouze bradka, do dalšího dne už ovšem kapitán oholil svou tvář takřka do hladka. Nutno dodat, že bez svého vousu nebyl téměř k poznání.

Nyní nezbývá než čekat, jak dlouho bude trvat, než Výtiskovi tradiční bradka opět doroste. Sám se tomu před finále pousmál: "Potrvá to tak maximálně čtrnáct dní. Je to rychlovka, bude to za chvíli zpátky." Je tedy pravděpodobné, že do další sezony už vyjede Výtisk opět s tradičním porostem tváře.

Třeba dá svůj vous opět v sázku také v příštím extraligovém ročníku. Nezbývá než věřit, že také v tom případě by na konci sezony šla bradka dolů...

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit