Bílí Tygři Liberec

Výhoda permanentky: S permanentkou na hokej městskou hromadnou dopravou zdarma!

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílí Tygři si také pro nadcházející sezonu pro své fanoušky připravili důležitou výhodu. Díky spolupráci s Dopravním podnikem měst Liberce a Jablonce mohou majitelé permanentních vstupenek i nadále využít k dopravě do Home Credit Areny před a po utkání městskou hromadnou dopravu zdarma!

Tento benefit by měl majitelům permanentních a klubových karet zjednodušit cestu na utkání. Městská hromadná doprava totiž patří k nejpohodlnějším způsobům, jak na zápasy Bílých Tygrů zavítat. Přímo k Home Credit Areně jezdí linka č. 17, fanoušci pak dále mohou využít zastávku autobusu Čechova (linky č. 13, 20, 24 či 26) nebo zastávku tramvaje Staré Pekárny (linky č. 2 a 3), z nichž lze během pár minut do arény pohodlně dojít.

Díky dopravě městskou hromadnou dopravou zdarma se vyhnete potenciálnímu zdržení při příjezdu či odjezdu od Home Credit Areny. V porovnání s osobní automobilovou dopravou tak může být cesta s Dopravním podnikem měst Liberce a Jablonce dokonce rychlejší alternativou.

Podmínky využití přepravy zdarma

Doprava zdarma bude fanouškům zajištěna v den konání utkání dvě hodiny před začátkem utkání a dále pak také dvě hodiny po jeho skončení. Při případné kontrole jízdních dokladů je fanoušek povinen fyzicky předložit svou permanentní či klubovou kartu, díky níž mu bude doprava zdarma umožněna.

Městskou hromadnou dopravu mohou fanoušci využít na všech libereckých městských linkách v den veškerých domácích utkání Tipsport extraligy ledního hokeje v základní části či v play-off.

Stále nemáte permanentku? Pak to rozhodně napravte! Více informací, jak získat tuto a celou řadu dalších výhod, které se s nákupem permanentní vstupenky pojí, naleznete ZDE!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit