Bílí Tygři Liberec

Hlasujte pro Jakuba Klepiše ve Zlaté helmě Komerční banky!

Date of publication Author Klub

Liberec - Že je expertem na pohledné kombinace, to Jakub Klepiš ukazoval už v předchozích angažmá. Svůj um nyní přenesl také pod Ještěd, kde se i ve druhém měsíčním vydání ankety Zlatá helma Komerční banky probojoval do elitní šestice. Hlasujte pro tygřího forvarda, čas máte pouze do pátečních 12:00!

Akce Jakuba Klepiše se probojovala už do Zlaté helmy za měsíc září. Tehdy šlo o jeho povedenou kličku a následné sólo, které předvedl na domácím ledě proti Kladnu. Za říjen pro změnu bude o hlasy fanoušků bojovat jeho kombinace, kterou sehrál společně Adamem Najmanem v Plzni.

V souhře mládí a zkušeností si Klepiš s Najmanem parádně narazil a na konci kombinace už stála pouze naprosto prázdná branka. Pro mistra světa z roku 2010 už nebylo nic jednoduššího, než ji trefit.

Ve výběru Zlaté helmy Komerční banky se sešla také řada dalších hokejových lahůdek. Spolu s Jakubem Klepišem zde nalezneme například exlibereckého Michala Bulíře či třineckého gólmana Marka Mazance. Podívejte se sami na výběr toho nejlepšího za uplynulý extraligový měsíc!

Jak si Jakub Klepiš v této tuhé konkurenci povede? Hlasovat pro zkušeného forvarda můžete i vy! Anketa probíhá tradičně ZDE. Pozor, uzávěrka je už v pátek 5. listopadu, pokud tak chcete tygřího útočníka podpořit, rozhodně si pospěšte!

Hlasujte pro parádní souhru Jakuba Klepiše s Adamem Najmanem a pomozte prvnímu jmenovanému v boji o Zlatou helmu Komerční banky za měsíc říjen!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit