Bílí Tygři Liberec

Tygři se představí v Plzni. Kdo přeruší sérii porážek?

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Bílé Tygry čeká podruhé za sebou utkání venku a tentokrát se utkají se čtvrtou Plzní, které se poslední dobou rovněž nedaří. Hráči obou týmů tak půjdou do zápasu s extrémní motivací vrátit se zpět na vítěznou vlnu. Komu se to povede? Úvodní buly padne v pátek v 17:30.

Bílí Tygři Liberec versus HC Škoda Plzeň

Série porážek

Ani jedno mužstvo momentálně neprožívá povedené období. Plzeň se sice drží na čtvrté příčce, která zajišťuje přímý postup do čtvrtfinále, jenže v lednu se jí zatím nedaří a z páté pozice už jí na záda začínají dýchat Vítkovice. Poslední výhra indiánů se datuje ještě do roku 2021, z letošních tří duelů Západočeši neuspěli ani v jednom.

Ani Liberečtí nejsou v tuto chvíli se svou situací spokojeni. Po velmi vydařeném prosinci totiž přišla série čtyř duelů, z nichž Tygři vydolovali pouze dva body za dvě prohry v prodloužení. Naposledy svěřenci Patrika Augusty neuspěli v Českých Budějovicích, kde marně dotahovali čtyřgólový náskok Motoru a padli těsně 4:5.

Pozor na Bulíře

Oba celky tudíž půjdou do zápasu s akutní potřebou přerušit nepříznivou šňůru a dá se tak očekávat velmi vypjaté střetnutí. V něm si mimo jiné budou Severočeši muset dát velký pozor na svého bývalého spoluhráče, Michala Bulíře. Ten se nejdříve po přestupu do Plzně chvíli rozkoukával, postupně se však dostal do formy a nyní mu s osmatřiceti kanadskými body náleží páté místo v produktivitě celé extraligy.

Uspějí Tygři na ledě Plzně a vrátí se zpět na vítěznou vlnu, nebo se budou radovat indiáni? Zápas 41. kola základní části začne v pátek od 17:30!

Poslední vzájemný zápas

Bílí Tygři Liberec - HC Škoda Plzeň 4:2
Branky a nahrávky: 8. Filippi (Gríger, Ordoš), 39. J. Vlach (P. Jelínek), 40. Gríger (Klepiš), 48. Filippi (Ordoš, Gríger) – 2. Budík, 36. M. Lang (F. Přikryl, Schleiss).

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit