Bílí Tygři Liberec

Odčiní Tygři v ENYAQ Hockey League dvě prohry v řadě?

Date of publication Author Esport

Liberec - Už ve čtvrtek budou mít Tygři příležitost odčinit v esportové ENYAQ Hockey League dvě zaváhání v řadě. Tentokrát narazí na Vítkovice, podaří se jim připsat si výhru?

ENYAQ Hockey League se pomalu přehoupla do své druhé poloviny. A nutno dodat, že úvodní část ligy se Tygrům povedla velmi solidně. Vždyť v dosavadních osmi odehraných zápasech posbírali patnáct bodů za pět výher a tři porážky, díky čemuž uzavírají elitní šestku tabulky. Pořadí je však v tuto chvíli stále velmi natěsnané, každý bod se tedy počítá.

Naši gameři Jakub "Jelenn" Jelínek, Martin "MartinCZ" Hušek a Jiří "Asgardiiik" Žemba na tom byli před týdnem v tabulce ještě lépe, vždyť po šesti zápasech měli na kontě jen jednu porážku. Následovaly ale duely s Pardubicemi a Třincem, tedy dvojicí hlavních favoritů celé soutěže, v nichž si Tygři připsali shodně porážku 1:4 na zápasy. Nyní se budou chtít vrátit na vítěznou vlnu soubojem s Vítkovicemi.

Zatím jediná výhra

To ostravskému celku se v tomto ročníku zatím příliš nedaří. Vždyť v tuto chvíli má na kontě jen jediné vítězství, které si navíc připsal až v pondělním 9. kole. V něm si Vítkovičtí vyšlápli na Zlín, který mimochodem v současnosti uzavírá dvanáctku, která zajišťuje alespoň postup do předkola play-off. Právě toto vítězství nad Berany by přitom mohlo Vítkovice nakopnout.

A nutno dodat, že by to tento výběr potřeboval. Tři body po sedmi sehraných zápasech jsou žalostně málo a v tuto chvíli znamenají až 14. příčku v tabulce. To je mimochodem stejně, jako poslední Olomouc či 13. Mladá Boleslav. A na Berany již v tuto chvíli i přes vítězství v minulém kole ztrácejí šest bodů. Pokud se tedy Vítkovicím nepodaří odstartovat sérii úspěchů, budou si brzy muset o play-off nechat pouze zdát.

O to větší motivaci ve čtvrtečním duelu s Bílými Tygry budou mít. Jak si proti namotivovanému soupeři Tygři povedou? Zápas startuje ve 20:00.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit