Bílí Tygři Liberec

Tolik vyloučení si nemůžeme dovolit, mrzí po prvním finále Šedivého

Date of publication Author Redakce

Liberec - Finálová série DHL extraligy juniorů začala v Home Credit Areně zápasem, který budou svěřenci Richarda Loba chtít rychle hodit za hlavu. Nepodali totiž ani zdaleka výkon podle svých představ a padli 1:4. "Musíme uznat, že Plzeň byla ve všem lepší," neschovává se obránce Jakub Šedivý.

Liberečtí přitom do zápasu nevstoupili špatně. Od prvního plzeňského gólu se ale obrázek hry změnil ve prospěch soupeře, Západočeši pak měli navrch až do konce utkání. "Od nás tam dneska nebylo nic. Musíme uznat, že Plzeň byla ve všem lepší. Měla kvalitnější pohyb i koncovku," říká Jakub Šedivý.

Právě urostlý obránce patří mezi lídry týmu a mrzelo ho, že liberecká dvacítka zápas nezvládla. "Z naší strany tam bylo až moc negativních emocí. Příliš jsme se nepovzbuzovali, spíš jsme na sebe házeli špínu. To nás taky sráželo," přemítá.

Bílí Tygři si v utkání připsali hned dvanáct vyloučení. Plzeňští z široké nabídky přesilovek tři využili a početními výhodami si výrazně pomohli v cestě za prvním bodem v sérii. "Tolik trestů? V takových zápasech si nic takového nemůžeme dovolit. Mohli jsme čekat, že rozhodčí budou mít přísný metr. Musíme si na to dát pozor do dalších střetnutí," má jasno Šedivý.

Nepovedený výkon naše juniory štval o to víc, že se v lepším světle nepředvedli před skvělou diváckou návštěvou, která do Home Credit Areny dorazila. "Je možné, že jsme byli přemotivovaní," připouští důrazný bek. "To nás ale vůbec neomlouvá, zítra musíme podat úplně jiný výkon!"

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit