Bílí Tygři Liberec

Získejte jeden z hraných bílých dresů ze sezony 2021/22! Startuje tradiční aukce!

Date of publication Author Klub

Liberec - Stejně jako každý rok máte po skončení extraligové sezony příležitost získat unikátní vzpomínku na na uplynulý ročník. Startuje totiž aukce originálních hraných bílých dresů ze sezony 2021/22! Který z nich bude váš?

Do aukce jde celkem 31 trikotů z bílé sady a dva z modré, v nichž Bílí Tygři nastupovali v průběhu celého ročníku. Jedná se o sadu, v níž naši hráči dokráčeli do čtvrtfinále play-off, v němž nestačili na pražskou Spartu.

Získejte například dres končícího Ladislava Šmída, který je jedním ze dvou modrých trikotů v dražbě, gólmana Petra Kváči či kapitána Petra Jelínka. Vyberte si sami, kdo byl vaším favoritem. K dostání jsou i dresy Tomáše Záborského, který tým v průběhu podzimu opustil, či dresy mladých pušek Vojtěcha Jiruše a Davida Aubrechta, kteří letos debutovali v extralize. Který z vicemistrovských trikotů bude váš? Neváhejte, čas máte do neděle 1. května!

Dražby se může zúčastnit každý, kdo se zaregistruje na internetových stránkách www.sportovniaukce.cz.

aukce nový web

Pravidla aukce

Vyvolávací cena každého dresu je stanovena na 1 500 Kč. Minimální výše příhozu je 100 Kč. Přestože oficiální konec aukce je naplánován na neděli 1. května v 20:00, jednotlivé dražby se mohou protáhnout. V závěru totiž po každém novém příhozu dostane dosavadní lídr příležitost během pěti minut zareagovat a přihodit.

Všem zájemcům přejeme v aukci mnoho štěstí!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit