Bílí Tygři Liberec

Rozhodující zápas finále extraligy juniorů ve čtvrtek od 18 hodin v Home Credit Areně!

Date of publication Author Klub

Liberec - Finálová série extraligy juniorů už ani nemůže mít dramatičtější průběh! Po šesti zápasech je srovnáno na zápasy 3:3, ve čtvrtek od 18 hodin se tak bude v Home Credit Areně rozhodovat, kdo se stane mistrem. Přijďte naše mladíky podpořit!

Finále extraligy juniorů sice rozehráli lépe Západočeši, kteří zvítězili v obou zápasech na ledě Tygrů. Naši mladíci nejprve snížili na 1:2, poté jim ale soupeři opět odskočili na 1:3. Bílí Tygři se ovšem nevzdali a v následujících dvou zápasech se jim podařilo srovnat stav série na 3:3. Finále tedy dospěje do rozhodujícího sedmého zápasu! Ten se odehraje už ve čtvrtek 28. dubna od 18 hodin.

Vstup na utkání je zcela ZDARMA. Brány Home Credit Areny se otevřou v 17:00. A na co se můžete během rozhodujícího finálového utkání těšit? Pro fanoušky bude otevřena kompletní tribuna na ochozech v Home Credit Areně. K dispozici budou stánky s občerstvením v tzv. fanpubu, tedy v prostoru za sektorem kotle domácích. Nakoupit si budete moci také tygří merch, kamenná prodejna tygřího fanshopu bude otevřena v průběhu celého zápasu.

Přijďte si užít atraktivní zápas finále extraligy juniorů! Naši mladí Tygři budou potřebovat veškerou vaši pomoc. Jedno je jisté, extraliga juniorů pozná ve čtvrtek od 18 hodin nové šampiony. Podaří se Tygrům dokonat obrat? Buďte u toho!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit