Bílí Tygři Liberec

Desítka x2: Souboj zkušených beků otestoval jejich znalosti tygří historie

Date of publication Author Klub

Liberec - V dalším z hráčských duelů v nové tygří soutěži Desítka x2 poměřili své znalosti obránci Lukáš Derner a Ondřej Vitásek. Jak si vedli v určování správnosti tvrzení o klubové historii?

Úkol byl jednoduchý - určit správnost daného tvrzení. Fanoušci na ledě během přestávkové soutěže na úterním utkání na otázce pohořeli velmi rychle, zato u obou obránců se ukázalo, že v tygřím dresu již leccos zažili. Vždyť Lukáš Derner je hráčem s nejvyšším počtem startů za Bílé Tygry v historii, Ondřej Vitásek pro změnu poprvé oblékl dres tygřího A-týmu v sezoně 2011/12.

Vzhledem k tomu, že většinu z událostí zmíněných na hrací kartě prožili na vlastní kůži, nebyla pro ně hrací karta příliš náročná. Koneckonců, jak by si mohl Lukáš Derner nepamatovat zápas Tygrů proti Bostonu Bruins v roce 2010, když na ledě se spoluhráči bránil hvězdy jako Bergeron, Thornton, Seguin a mnoho dalších? A jak by mohl jeden z nich nevědět, kdo vstřelil rozhodující mistrovský gól v sezoně 2015/16?

Jak si nakonec dvojice zkušených tygřích beků vedla? Podařilo se jim společně správně určit všechna hrací pole, nebo si přeci jen na některém z nich vylámali zuby? Podívejte se sami ve videu níže, jak si Lukáš Derner a Ondřej Vitásek vedli!

A samozřejmě nezapomeňte pilovat své tygří znalosti. Třeba to budete právě vy, kdo dostane na dalším domácím utkání šanci zazářit přímo na ledové ploše a vyzkoušet si soutěž Desítka x2 před naplněnou Home Credit Arenou.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit